Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2026-ban lesz Fidesz 2/3?

2026-ban lesz Fidesz 2/3?

Figyelt kérdés

Következő választáson már biztos a Fidesz győzelem, tekintettel arra a tényre, hogy nincs olyan politikai erő mely komoly kihívója lenne. Van néhány törpe párt, DK Mi hazánk, rajtuk kívül vannak a vicc pártok Kétfarkú kutya, Tisza… stb.

Ezek a pártok nyilván nem fognak komoly erőt képviselni 26-ban. Ezért gondolom, hogy ismét Fidesz 2/3 lesz. Ti mit gondoltok?

febr. 5. 15:53
A kérdező szavazást indított:
Fidesz 2/3-al győz 26-ban.
Fidesz egyszerű többséggel győz 26-ban.
18 szavazat
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
82%
Felejtsük már el azt, hogy győz. Itt az egész NER arra épül, hogy 0rbán legyen a király. Nem győz, hanem csinálnak maguknak hatalmat.
febr. 5. 15:54
 2/27 anonim ***** válasza:
28%
Egyszerüen nem lehet legyőzni a fideszt, övék az ország...
febr. 5. 15:57
 3/27 anonim ***** válasza:
29%

Fúj, szinte elképzeltem ahogy a szerencsétlen kérdező recskázik erre csodálatosan sikerült provokációs kérdésére.

Bocs, sajnos túl vizuális típus vagyok.

Kérdező azért egy csomag zsepit készíts be jövő tavaszra, mert szükséged lehet rá!

febr. 5. 16:03
 4/27 anonim ***** válasza:
79%

Márki Zay-nak egy dologban nagyon igaza volt: a Fideszt nem lehet demokratikusan leváltani.

Az összes valamire való pozícióban a Fidesz emberei ülnek, úgy módosítják a választási törvényt, ahogy akarják, akkor majd gondoljátok odamegy valaki és demokratikus módszerekkel legyőzi egy választáson. Ez teljes illúzió! Ugye ti sem gondoljátok komolyan?

febr. 5. 16:09
 5/27 anonim ***** válasza:
15%

"Ugye ti sem gondoljátok komolyan?"

De, teljesen komolyan gondoljuk.

Ha nem így lenne, nem indultak volna a választásokon pártok.

A fideszt mindig is le lehetett győzni, de mivelhogy a magyar birkák a populizmust támogatták, így nem lett legyőzve.

Nem siránkozni kell, hanem győzni, pont ahogy a fidesz csinálta eddig is.

febr. 5. 16:15
 6/27 anonim ***** válasza:
71%
5, amikor 10000 ft egy szavazat és teljesen a szemed előtt csinálhatják meg, bűntetlenül, mégis, hogy tud itt bárki győzni? hogy a francba lehet azt gondolni, ennyi ganéság után is, hogy ezt a rendszert le lehet váltani?
febr. 5. 16:18
 7/27 anonim ***** válasza:
63%

Semmi gond báttya. Majd felébredsz.

febr. 5. 16:18
 8/27 anonim ***** válasza:
30%

"amikor 10000 ft egy szavazat és teljesen a szemed előtt csinálhatják meg, bűntetlenül, mégis, hogy tud itt bárki győzni?"

A szavazatok többségét önként adják le. Csak javítani lehet a dolgokon ilyen csalásokkal, fordítani nem.

Én sokakkal ellentétben szavazatszámláló is voltam, pontosan láttam hogy a fidesz támogatottsága mennyire valóságos.

De ebből az is következik, hogy legyőzhetőek. Ha valaki ezt megfordítja, nincs az a szavazatvásárlás hogy behozza a győzelmet. Azért mert nincs diktatúra, nincs fegyveres a szavazófülkékben, mindenki szabadon és titkosan szavazhat.

Ezeket a tényeket kár letagadni.

Innentől kezdve pedig csak és kizárólag rajtunk múlik hogy kormányváltás lesz-e.

A pesszimizmus sosem volt egy hasznos politikai stratégia

febr. 5. 16:27
 9/27 anonim ***** válasza:
36%

8, ott vagy minden szavazatleadásnál az országban?

Amikor 1 darab szavazatot meg lehet bűntetlenül vásárolni, honnan vagy biztos benne, hogy nem lesz több százezer belőle?

Olyan, mintha nem ebben az országban történt volna a Nyakó féle kopasz eset, mikor megakadályozták a népszavazást, vagy, milliónyi balhé, a múltból és, most, hogy van egy új ember, hirtelen, mindenki elfelejti azt, hogy működik ez az ország.

febr. 5. 16:32
 10/27 anonim ***** válasza:
43%

"ott vagy minden szavazatleadásnál az országban?"

Voltam, nem vagyok.

Amikor számolod a szavazatokat, amit a helyiek adtak le (ahol élsz) és azt látod hogy nagy többségben fideszes szavazatok vannak, akkor nincs helye kétségeknek.

Csak sajnos a sok siránkozós kanapéhuszárok ezt nem látják, hiszen eszük ágában sem volt ennyire belefolyni a politikába, csakis az okoskodás szintjéig tudnak eljutni.

febr. 5. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!