Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MKKP szerint fennáll a...

Az MKKP szerint fennáll a gyanú, hogy a kormány ki se bontja a visszaküldött nemzeti konzultációs kérdőíveket. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Így akkor még durvább, hogy súlyos milliárdokat égetnek el az egész műveletre.

febr. 2. 19:26
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#10 Innen veszik: [link]
febr. 2. 20:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a zemberek mindent lenyelnek, így simán megtörténhet.
febr. 2. 21:22
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

#11 Vicces hogy el ase gondolkodtál azon működhet-e egyáltalán a nagy "nyomkövetőjük".

Amikor ilyen tömeges küldemények érkeznek be akkor a borítékok szélét levágják és abból a papírt csak kiveszik. Nem nézik meg mi van a borítékban még benne.

De azért igen érdekes, hogy a kétfarkúak milyen hülyeségekre képesek és hogy mennyire keverik az egyszerű nemzeti konzultációs ívek felbontását az "állami szervekhez érkező levelezéssel".

febr. 2. 21:29
 14/24 A kérdező kommentje:
#13 Azt megkérdezhetem, hogy nem vagy neres vagy kormányközeli véletlenül?
febr. 2. 21:37
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

#14 Már meg is kérdezted. Ki az szerinted aki "neres vagy kormányközeli "? Miért, aki nem az annak csak egyféle véleménye lehet és el kell higgyen mindent amit egy viccpárt kitalál?

Itt a kérdés az, hogy te miért hiszel el bármit olyanoknak akiknek kétfarkú kutyapárt a neve és örök élettel meg ingyen sörrel kampányolva kerültek be a politikai életbe, szándékoltan viccpártként, akik soha nem veszik komolyan a politikát?

febr. 2. 21:44
 16/24 A kérdező kommentje:
#15 Vagyis akkor nem vagy?
febr. 2. 21:47
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
#16 Mi nem vagyok? Nem válaszoltál arra, hogy ki az szerinted aki "neres vagy kormányközeli "?
febr. 2. 21:53
 18/24 A kérdező kommentje:
A NER-es, aki kormányzati hátszéllel nyer közbeszerzéseket, a kormányközeli meg mondjuk, aki a kormány tagja.
febr. 2. 21:56
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem, semmi közöm egyikhez sem.
febr. 2. 21:58
 20/24 A kérdező kommentje:
Esetleg még azt is megírhatod, hogy nem vagy-e egy kormány által finanszírozott sajtorgánum munkatársa. Csak mert én megfogalmaztam egy gyanút, te meg készpénznek veszed, hogy a konzultáció lebonyolítása szabályos volt.
febr. 2. 22:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!