Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MKKP szerint fennáll a...

Az MKKP szerint fennáll a gyanú, hogy a kormány ki se bontja a visszaküldött nemzeti konzultációs kérdőíveket. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Így akkor még durvább, hogy súlyos milliárdokat égetnek el az egész műveletre.

febr. 2. 19:26
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
#19 De egyébként köszönöm a választ. Hiszek neked.
febr. 2. 22:03
 22/24 A kérdező kommentje:
#21 Csak ez a kormány tisztességébe vetett vakhit, pláne egy írástudó ember esetében mindig kételyeket támaszt bennem.
febr. 2. 22:06
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

#20 1. nem tartozom neked semmiféle vallomással

2. tök mindegy ki vagyok, a véleményem akkor is az enyém

3. nem, nem vagyok semmiféle sajtó munkatársa

4. nem vettem semmit készpénznek, csak megkérdőjeleztem egy ostoba állítást

5. sok éve mennek a konzultációk és állandóan ez a cél, megkérdőjelezni a valóságát. Ez sem más akció. Eleve olyan körítést keltettek hozzá az ellenzékiek, hogy a többségét azok küldik csak vissza akik amúgy is kormánypártiak és nagy valószínűséggel a kormányzat által képviseltekkel értenek egyet. Utána meg megy állandóan ez a hiszti, hogy nem is az az eredmény stb. stb. Mitől lenne más az eredmény ha eleve amúgy is olyanok töltik ki és küldik vissza akik kormánypártiak vagy hasonlóképpen vélekednek a témában mint a kormány?

Komolyan nem értem hogy hihetsz el bármit egy viccpártnak?

Itt nem rólam van szó, nem az én vélekedésemről és egy szót se írtam arról, hogy mit hiszek vagy mit nem. Egyszerűen nem értem miért kellene a kétfarkúaknak bármit is elhinni? Hogy lehet egy ilyen próbálkozásból amit csináltak levonni ezt a következtetést, hogy nem is nyitják ki a konzultációs íveket?

febr. 3. 00:17
 24/24 anonim ***** válasza:
85%

"Komolyan nem értem hogy hihetsz el bármit egy viccpártnak?"

Itt most a Fideszre gondolsz? 14 éve hazudoznak és full kretént nyomnak kormányon. Ehhez képest az MKKP egy komolyan vehető párt...

Aki azzal érvel, hogy az MKKP egy viccpárt annak fogalma aincs arról hogyan működnek és mit csinálnak.

febr. 3. 00:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!