Magyar Péter támogatói a "bárki csak ne a Fidesz"-en kívül tudnak erre bármilyen indokot felhozni?
Nem értem, hogy mitől lett Magyar Péter hirtelen ennyire népszerű. Világosan látszik, hogy a csókát csak a saját egzisztenciája érdekli, ugyanazokkal a süket dumákkal, üres sallangokkal, teljesíthetetlen ígéretekkel hülyíti a követőit, mint az elmúlt időszakban bárki, aki megpróbálkozott a kormányváltással. Szóval tiszàsok: miben más MP, hogy ennyire kajáljátok a dumáját?
És mielőtt bárki betámadna, nem vagyok fideszes. Amíg a magyar politika csak a másik lejáratásáról és a Facebookon történő szájharcoskodásról szól, én nem kívánok részt venni benne.
Úgy nézed, ahogy neked jól esik. Attól, az még nem lesz szimpatikus és nem lesz jó irány, amit Magyar Péter kinál ennek az országnak, jelenlegi tudásunk szerint.
Ha hajlandó konszolidációra, onnantól támogatom, ha nem, én nem fogok rá szavazni.
"az okosok azt szokták mondani, hogy a biztos még mindig jobb, mint a teljes bizonytalanság 🙂"
Bocs, ezt a gyávák és megalkuvók mondják.
Általában nem is jutnak előbbre, mert félnek a változástól.
Csakhogy ahhoz hogy kiderüljön hajlanó-e a konszolidációra az kell, hogy helyzetbe kerüljön.
Orbánról is csak akkor derült ki, hogy hatalmi tébolyban szenved és csakis izomból képes politizálni, amikor teljhatalommal ruházták fel.
Szerintem nem kell meghosszabbítani már Bicskéig sem, nem hogy Lovasberényig.
34, nem tőlem fog ez a rendszer megdőlni, sőt azzal is tisztában vagyok, hogy, ha győzne is a Tisza és Magyar Péter azzal sem lennék a nemszavazatommal hatással az ő győzelmére, de, azt itt és most megigérem, hogy onnantól, hogy hajlandó koalicióra másokkal és garanciát vállalni arra, hogy féket és ellensúlyt vezet be a saját rendszere ellen, onnantól én leszek a legnagyobb támogatója, addig, viszont fenntartom a vele kapcsolatos kritikáimat.
Én az esélyt megadom neki részemről, de ez a feltétele a szavazatomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!