Magyar Péter támogatói a "bárki csak ne a Fidesz"-en kívül tudnak erre bármilyen indokot felhozni?
Nem értem, hogy mitől lett Magyar Péter hirtelen ennyire népszerű. Világosan látszik, hogy a csókát csak a saját egzisztenciája érdekli, ugyanazokkal a süket dumákkal, üres sallangokkal, teljesíthetetlen ígéretekkel hülyíti a követőit, mint az elmúlt időszakban bárki, aki megpróbálkozott a kormányváltással. Szóval tiszàsok: miben más MP, hogy ennyire kajáljátok a dumáját?
És mielőtt bárki betámadna, nem vagyok fideszes. Amíg a magyar politika csak a másik lejáratásáról és a Facebookon történő szájharcoskodásról szól, én nem kívánok részt venni benne.
Dk-ra és társaira semmi szükség, vannak most is normálisabb ellenzéki pártok.
De a jelenlegi rendszerben amúgy is egy nagy pártra van szükség a fidesz ellen. Mivel az egyéni körzetekben dől el a választás, ahol a győztes mindent visz, a fidesznek az érdeke az, hogy sok ellenzéki párt legyen. Egy normális, csak listás választási rendszerben én is örülnék, ha sok ellenzéki, sok párt lenne az országgyűlésben.
Már, ne haragúdj, de ki vagy Te, aki megmondod, hogy milyen politikára van szükség, vagy nincs szükség? Ezt majd a DK szavazói eldöntik és nem Te fogod megmondani.
És úgy akarsz demokráciát ebben az országban, hogy megmondod, hogy kire van szükség és kire nincs? Mennyivel érzed jobbnak magad annál, aki azt mondja, hogy takarodjon mindenki ki külföldre, aki nem ért egyet a kormánnyal?
Ez lenne a rendszerváltás? Ez lenne az új igéret?
Nem, köszönöm, én ilyen igéretet nem támogatok.
"Nem, ez nem fair enough, ez ugyanaz, változás nélkül, főleg, ha továbbra is az óellenzéket kriminalizálod és hibáztatod, semmivel sem leszel jobb, mint, ami ma van."
Lol, azzal leszek rossz, hogy azt akarom ne megélhetési politukosok uralják az ellenzéki közbeszédet, akik többszörösen magukra bizonyították az alkalmatlanságukat, hazugságaigat és nem kimondottan feddhetetlen előéletüket?
Egyébként meg ne kavard a szezont a fazonnal, az, hogy pártok maguktól elsorvadnak évtizedes sikertelenségük okán, attól az még nem tesz engem rossz emberré, hogy nem bánakozom értük. Nem mondtam semmi olyasmit, hogy ezeket a pártokat aktívan tiltani kéne, vagy bármi hasonló.
"Ugyanaz lesz, ami ma van."
Ha szerinted a változást nem lehet üdvözölni, akkor mégis milyen alapon tartasz rá igényt? A "hagyjátok békén az óellenzéket" után azon csodálkozni, hogy "miért nincs változás" eléggé nagy öngól.
14, igen.
Nem te döntöd el, mint, ahogy én sem. Gyurcsány Ferenc szavazói fogják ezt eldönteni.
És, az nem demokrácia, hogy annak örülsz, hogy megszűnik egy párt és a vezetője politikusnak.
Én nem az óellenzék, Gyurcsány Ferenc mellett vagyok, én a demokrácia mellett vagyok. És jelenleg, az, amit Te felvázolsz, aminek örülsz, amit Magyar Péter felvázol, nekem kicsit sem tűnik demokráciának és én nem szeretnék ilyen orszáágot tovább.
Ha én DK-Fidesz troll vagyok, rakjátok rám a sárga csillagot, de, amit vizionál a Tisza álltal kinált rendszer, számomra az a NER meghosszabbitása Bicskéig.
" amit Magyar Péter felvázol, nekem kicsit sem tűnik demokráciának és én nem szeretnék ilyen orszáágot tovább."
Nem valami demokrata hozzáállás ez, mégis hogy jössz hozzá, hogy bármiféle országot akarj?! :D Szavazz le a saját pártodra, aztán legyél szíves se nem örülni, se nem bosszankodni más pártok kapcsán, ahogy azt most tőlünk is megkövetelted.
"Ha én DK-Fidesz troll vagyok, rakjátok rám a sárga csillagot,"
Ez már a második nácis visszautalásod, ennyire szélsőségekben tudsz csak gondolkodni? Ne akard már áldozatnak eladni magadat.
"de, amit vizionál a Tisza álltal kinált rendszer, számomra az a NER meghosszabbitása Bicskéig."
Amit számomra pedig a DK és egyéb pártok vízionálnak, az a NER életbentartása azzal, hogy mellettük meg eljátszák az ellenzéket. De itt rám ripacskodtál, hogy hallgassak, meghogy ezekkel a gondolataimmal a demokrácia ellen vagyok, szóval nem tudom, hogy hogyan tudnánk beszélgetést folytatni.
17, nem vagy jó emberismerő, legalábbis engem egészen biztosan nem ismersz.
Nincs pártom.
És nem az óellenzék a NER, hanem a vidéki földesurizmus. Ami vidéken van, az a NER és ott semennyire sincs jelen egyetlen ellenzéki sem.
Nem arra ripacskodtam, hogy halgass, én sosem vetemednék oda, hogy másokat elhalgattassak, de attól, hogy annak örülsz, hogy megszűnnek a pártok, azzal egyértelmű, hogy nem gondolkodsz demokráciában és semennyivel nem gondolom ezt jobbnak, mint azt, aki a vérükön és taknyukon zavarna ki mindenki mást az országból.
Nem elhallgattani akarlak, hanem változást akarok és demokráciát és azt, hogy az ország ne egy szűk réteg országa legyen többé, de ehhez konszolidáció és párbeszéd kell, úgy viszont nem fog menni, hogy megszűntetünk, minden, nekünk nem tetsző politikai elképzelést, legyen az a DK, vagy a Mi Hazánk.
"El kell zavarni a náçikat, nem számit kivel hogyan."
Mondod ezt azután, hogy magadat sárga csillagos zsidónak, minket pedig ezúton nácinak festettél le. Tudom, tudom, költői szabadság van, de elég zavaros, hogy egyszerre beszélsz arról, hogy nem kellene pártok megszűnésének örülni, de közben változást akarsz, mindennek tetejében meg akiket náciknak gondolsz, azokat el kell zavarni. Folyamatosan váltogatod, hogy éppen melyik kezedbe harapj ezekkel a logikai bukfencekkel, de észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!