Magyar Péter támogatói a "bárki csak ne a Fidesz"-en kívül tudnak erre bármilyen indokot felhozni?
Nem értem, hogy mitől lett Magyar Péter hirtelen ennyire népszerű. Világosan látszik, hogy a csókát csak a saját egzisztenciája érdekli, ugyanazokkal a süket dumákkal, üres sallangokkal, teljesíthetetlen ígéretekkel hülyíti a követőit, mint az elmúlt időszakban bárki, aki megpróbálkozott a kormányváltással. Szóval tiszàsok: miben más MP, hogy ennyire kajáljátok a dumáját?
És mielőtt bárki betámadna, nem vagyok fideszes. Amíg a magyar politika csak a másik lejáratásáról és a Facebookon történő szájharcoskodásról szól, én nem kívánok részt venni benne.
20, én voltam a sárga csillagos komment irója és nem a 19-es.
Nekem nem mindegy, hogy kivel és, hogyan.
Egyébként, nem hasonlitottam magam hozzájuk, mert sem izraeli nem vagyok, sem vallásos.
De, úgy osztogatsz cimkéket, mint, ha az lennék.
Nem vagy jó emberismerő.
Magamra, mert fidesz, dk trollnak lettem minősitve, azért, mert Magyar Pétert merem kritizálni, holott, egyiknek sem vagyok a szavazója. Én ugyanúgy krizitáltam annak idején Gyurcsány Ferenc politikáját -bár, azzal messze nem értek egyyet, amit 2006-ért kapott, főleg a mai állapotok végett-, ugyanúgy kritizáltam 0rbánt, amikor szétkrta az országot és kiárusitotta a ruszkiknak, Kinának, most az araboknak és ugyanúgy fogom Magyar Pétert is kritizálni, mert kicsit sem tűnik, jobbnak, másnak, mint a NER.
Életemben nem szavaznék Toroczkai Lászlóra és károsnak gondolom a politikáját, de nem tiltanám be semmi pénzért, csak megpróbálnék megoldást találni egy alternativ, jobb politikára. Számomra ez a demokrácia és nem az, hogy elhallgattatok kritikusokat, kizárom az ország felét a közös ügyekből.
Vita, kritika, az rendben, a betiltás, megszüntetés, semmiféleképp.
"Magyar Péter támogatói a "bárki csak ne a Fidesz"-en kívül tudnak erre bármilyen indokot felhozni?"
Miért kellene? Ennyi pont tökéletesen elegendő.
"Magamra, mert fidesz, dk trollnak lettem minősitve, azért, mert Magyar Pétert merem kritizálni, holott, egyiknek sem vagyok a szavazója. "
Szóval szerinted ha valaki trollnak hív, akkor utalhatsz rá, hogy ő meg náci? Mindenről magyarázol, csak arról nem, hogy mit akartál ezzel a sárgacsillagozással.
"Vita, kritika, az rendben, a betiltás, megszüntetés, semmiféleképp."
Ki beszélt itt bárki betiltásról?! 14-es hozzászólásomban külön kiemeltem neked, idézem: "Egyébként meg ne kavard a szezont a fazonnal, az, hogy pártok maguktól elsorvadnak évtizedes sikertelenségük okán, attól az még nem tesz engem rossz emberré, hogy nem bánakozom értük. Nem mondtam semmi olyasmit, hogy ezeket a pártokat aktívan tiltani kéne, vagy bármi hasonló."
Akkor te most miről is magyarázol, ki akart betiltani/elhallgattatni kicsodát? Idézd kérlek.
Nem, ne adj kérlek olyan szavakat az én számlámra, amiket nem használtam, én nem náciztam le senkit, én csak annyit irtam, hogy, ha a Magyar Péter iránti kritika alapján troll vagyok, ide nekem a sárga csillagot.
Egy büdös szó nácit sem irtam.
Mert úgy gondolod, hogyha trollnak hívnak, akkor az azzal összehasonlítható, mikor sárga csillagozták a zsidókat?
Hozzászólásom többi részére meg azért nem reagáltál, mert kifogytál a karakterszámból, vagy mert egy büdös lelket nem tudtál idézni, ahol bárki bárkinek a betiltásáról beszélt volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!