Más is észrevette hogy 2020 óta olyan botrányos a Fidesz kormányzása hogy már az itteni fideszes kommentelők sem tudnak semmilyen épkézláb érvet felhozni mellettük?
Konkrétan ugyanazt a néhány panelt ismételgetik, van a magá hülyének tettetős:
1. "Én erről nem hallottam."
2. A demagóg módon általánosító cinikus whatabaoutism fan: "Ausztriában is vannak hajléktalanok!"
3. Aki nem érti a különbséget az országos statisztikák és a saját mikrokörnyezetében tapasztaltak között: "Nálunk tele van a Tesco parkoló!"
4. A szintén demagóg és általánosító demoralizáló, aki már semmiben sem hisz: "Hadd lopjanak, úgyis mindenki lop!" - gondolom ezt magukra is értik.
5. És aki tudatosan hazudik: "A háború miatt volt infláció!" - annak ellenére hogy hónapokkal a háború előtt már nálunk árstoppokat kellett bevezetni hogy ne haljanak éhen az emberek.
Ja és a 6. Klasszikus: "gyurcsányista, woke, libsi, baloldal, lmbtq."
Gyakorlatilag már annyira gáz a párt hogy a saját szavazóik sem tudnak melettük kiállni. Max. Kijelenti hogy egykulcsos adó van és neki ez mindent megér, az egész ország lenis rohadhat, majd ő az alacsony szjaval a 14 év alatt hozott plusz 120 adónemmel jól kiokoskodja magának az életet.
Én erről a kérdésről nem hallottam, de más topicokban is vannak egybites válaszok. De azért én nem ezt látom, tele van az oldal normális válaszokkal! Nem baj, ha egy bites, mások is egybitesek. Az egybites válaszokat a Soros meg a woke libsik okozzák.
(Irónia)
#00:15
Látod, pont erről beszéltünk xDD
A világgazdaságot az infláció hajtja. A pénz jellegéből adódóan természetes jelenség az infláció. A mértéke nem mindegy. Feltudod ezt fogni? Európában egyedül nálunk szállt el a búsba
"Szintén nem csak Magyarországon"
:---D
Gratulálok, barátom, sikerült prezentálnod a 2. számú érvelési hibát (whatabaoutism).
#00:28
Megint hazdusz. Ha csak a 2022-es éves inflációt nézzük akkor Észtországnak 21,4%, Magyarországnak 23,1%os volt az inflációja. Sőt 2023-ban is nálunk volt magasan a legnagyobb. Idén 2024-ben egyedül még Bulgáriában nagyobb, mert mi közben felvettünk valami giga hitelt nem is tudom xDD
Az a baj kérdező hogy ez fordítva is igaz.
Konkrétan még sosem láttam az oldalon olyan topicot amiben valaki azt magyarázná hogy miért kellene erre meg arra szavazni. Csak azt olvasni hogy miért ne szavazz erre meg arra. Csupa negatív hozzászólások és kérdések.
8#
Én általában igyekszem a dolgokhoz pozitívan állni, de megmondom őszintén nagyon törnöm kell a fejem, hogy jó referenciákat találjak a politikai eletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!