Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre több helyen olvasom...

Egyre több helyen olvasom FB-hozzászólásokban, hogy manapság már szégyennek számít Fidesz-szavazónak lenni. Pontosan miért is?

Figyelt kérdés
Tényleg nem értem, valaki elmagyarázná? Nekünk mindenünk megvan, amire szükségünk van. Van lakásunk, van autónk, biztos munkahelyünk, jól is keresünk, támogatja a kormány a családokat/családalapítást. Lakóhelyünkön az egészségügy, oktatás, közügyek rendben vannak, biztonságban nyugalomban élünk, gyakorlatilag nincs semmilyen okom másra szavazni. Ez miért is szégyen? Akinek ezek az életkörülmények nem adottak, az miért a kormányt hibáztatja miatta?

jan. 28. 14:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

10:

Jó az 2-nek is.

És igen, nézzen magába és érezze a szégyent, amire rászolgált.

2010-ben a Fideszre szavazni érthető volt.

2014-ben elnézhető.

2018-tol megbocsáthatatlan

2022-ben pedig már tényleg csak vagy az ostobàk vagy az opportunista haszonlesők szavaztak a Fideszre.

jan. 28. 16:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szóval, ha nekem meg van mindenem, de az országa jó nagy hányada nyomorog vagy csak éppen kijön a fizetéséből, akkor én leszavazok a mostani sz*rra. Szerinted egy orvos amikor milliókat keres attól még a rendszer behódoltja lesz, vagy egy jól menő vállalkozó? Hiába van meg neked mindened, ha az ország romokba van. Szégyen Fideszesnek lenni, mert te arra szavazol hogy az ország lábán lévő kullancs tovább fertőzze, és szívja a közpénzt, és tovább bomlassza az összes létező szolgáltatási szektort, és tovább rombolja hazánk szuverenitását, és kapcsolatait. Nekem is van 2 ingatlanom kocsi,garázs, család feleség, viszonylag jó életszínvonal, de attól még nem járok szemellenzővel, és tudom hogy az emberek nagyrészének nincs ez meg pedig ugyanúgy megérdemelnék legalább azt a méltó fizetést, hogy ne kelljen azon gondolkozniuk melyik felvágottat veszik meg a hipermarketben. Na pont ezért szégyen.
jan. 28. 16:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

10, bár, egyre kevesebben vagyunk, szerintem, lassan, már 7 millióan sem, de én azon véleményen vagyok, hogy az országban, mindenkinek szégyellni kellene magát, azért, ahogy ma az ország kinéz.

Egyszerűen szégyen, hogy a szerbek, a szlovákok, a lengyelek, időnként, még a csehek és a románok is tudnak változtatni, reagálni, mi meg csak kussolunk és hagyjuk.

jan. 28. 16:31
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Igazábol most mar csak az ellenzek is azt nezi kibe kapaszkodnon bele. A Tiszaval egyutt induljon vagy tovabbra is a Fidesz mellett alljon ki. Pl DK
jan. 28. 16:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt kérdést fel kell tenni, akkor hiába magyarázzuk. Viszont két fajta fideszes van. Az ostoba és a rendszeren élősködő. Az egyiknek nagyon is jó minden úgy, ahogy van. A másik meg túl hülye ahhoz, hogy megértése.
jan. 28. 16:59
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
15-ös és az nyilván nem létező opció, hogy a legtöbben azok vannak, akik azért szavaznak ide, mert azt látják, jól mennek a dolgok. Ez szerinted lehetetlen.
jan. 28. 20:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#16 Lehetséges lenne, ha a mutatók ezt igazolnák akkor ez nem lenne vitaképes viszont évek óta csak le, és le, és lefele megy. Az infláció meg fel, és fel, és felfele. Szóval igen ez lehetetlen ebben a formában továbbá ezt igazából mindenki azaz MINDENKI a vállalkozótól kezdve a kétkezi munkásig a gyári dolgozón át mindenkit érint. Egyedül bizonyos embereket nem, és őket gondolom nem kell bemutatni neked, mert hallasz róluk eleget. Az EU-tól távolodik az ország gáncsoljuk a szövetségeseinket minden más tagállam lassan milliószor jobb mutatókat hoz, sokkal jobban élnek ott az emberek ez milyen javulást jelezhet? És nekem nem kell a migránskrízist felhozni, mert ez sem jellemző mindegyik tagállamra, és ahol van még ott is jobban mennek felfele a mutatók, mint nálunk.
jan. 28. 20:33
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező jól összelelkesedte magát, akart egyet nyalni a Fidesznek, csak hát egy kicsit kontra-produktív lett a válaszok miatt!

Igen, akinek számít az ország jövője, az nyitott szemmel, éles elmével jól látja, hogy honnan hova sülyesztette Orbán a hazánkat; amikor a németeket kiszabadította Németh Miklós, akkor a magyar az az egész világon a szabadság jelképe volt! Mára Orbán az EU köpőcsészéjévé züllesztette a magyar nevet, nemzetet, országot!

Ez az illiberalizmus egy agy-halál, és ehhez ragaszkodik a végsőkig!

Nagyon erősen, hangosan el kell küldeni a búsba!

jan. 28. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!