Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre több helyen olvasom...

Egyre több helyen olvasom FB-hozzászólásokban, hogy manapság már szégyennek számít Fidesz-szavazónak lenni. Pontosan miért is?

Figyelt kérdés
Tényleg nem értem, valaki elmagyarázná? Nekünk mindenünk megvan, amire szükségünk van. Van lakásunk, van autónk, biztos munkahelyünk, jól is keresünk, támogatja a kormány a családokat/családalapítást. Lakóhelyünkön az egészségügy, oktatás, közügyek rendben vannak, biztonságban nyugalomban élünk, gyakorlatilag nincs semmilyen okom másra szavazni. Ez miért is szégyen? Akinek ezek az életkörülmények nem adottak, az miért a kormányt hibáztatja miatta?

tegnapelőtt 14:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Jó, na de melyik országban élsz?
tegnapelőtt 14:17
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Mert egy p"dof'l mentegetők, korrupt, tolvaj,hazug a kisebbséget és a szegényeket lenéző lelketlen bűnbanda.
tegnapelőtt 14:18
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Én nem tudom, sosem voltam szavazójuk.
tegnapelőtt 14:19
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Mert 14év alatt olyan szinten lezüllesztette az országot, hogy katasztrófa, és aki ezt támogatja azt büncselekményt követ el.
tegnapelőtt 14:19
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

Hogy miért szégyen?

A fidesz egy hazug populista bűnszövetkezetként irányítja az országot, elsősorban az irgalmatlan propagandagépezetének segítségével.

Aki támogatja őket az ugye két okból teszi: Vagy annyi esze van hogy gondolkodás nélkül benyeli a propagandát (a tv-ben hallottakat készpénznek veszik) vagy pedig anyagi hasznot húz egy olyan rendszerből ami nagyon súlyos károkat okoz a társadalom széles rétegeinek. Akármelyik is, egyikre sem lehet büszke az ember, ergo szégyenletes mindenképpen

tegnapelőtt 14:32
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

Érdekes, mi sem élünk rosszul. Bátyám is, én is (én külföldön) dolgozom, anyam kb másfél milliót keres vállalkozóként, apám nyugdíjas plusz kiad három lakást. Magándoktor sem jelentett problémát, évi 2-3x elutazunk, van (örökölt) balatoni nyaralónk.

Érdekes, mégsem szavaznánk a Fideszre, soha nem is szavaztunk mert évek óta látjuk mit tesz a Fidesz az ország lerombolásáért, külföldön már konkrétan szitokszóbaz hogy magyar.

Aki nem csak magára meg a szűk környezetére gondol, meg mondjuk az IQ szintje meghaladja a 70-et, az nem szavaz a Fideszre, ennyi.

tegnapelőtt 14:42
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
Látod pont ezért is, amit leírsz. Ez a szűklátókörű, őnző, minden erkölcsi szempontot és mindenki más helyzetét leszaró, “amíg nekem jobb, nem erdekel mennyit lopnak a fejesek” kádárkori megközelítés, na ez a szégyenetek többek között. Nem csoda, ha a fideszeseknek sokan már nem is köszönnek.
tegnapelőtt 14:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező nincs egyedül ezzel. Nagyon sok a szűklátókörű, másokat telibe szaró ember. Ez tipikusan az a fajta, aki a boltban ha valamiből csak egy darab maradt, akkor rögtön beteszi a kosarába, és még ki is röhögi azokat, akiknek nem jutott. Nincs ezzel egyedül, nagyon sok ilyen ember van sajnos.
tegnapelőtt 15:27
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán most majd a kerdezo kicsit magába néz. Lehet, hogy ezekbe eddig még nem gondolt bele.
tegnapelőtt 15:29
 10/18 anonim ***** válasza:
31%
Aha, akkor ezek szerint 3 millió ember szégyellje magát?
tegnapelőtt 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!