Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza több, mint 23.000...

A Tisza több, mint 23.000 fizetős támogatója soknak számít?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert egyrészt a propaganda mindig az élcelődik, hogy nem érte el még mindig a kitűzött 50.000 főnek a felét sem az anyagi támogatók száma.

Másrészt viszont ez nekem még a jelenlegi 23.000-el is nagyon nagy számnak tűnik, ha odateszem mondjuk a Partizán mellé, ami az egyik ha nem a legnézettebb ellenzéki médium és "csak" 3300 fizetős támogatója van Patreonon.

Szóval ez a szám most sok vagy kevés?

tegnap 13:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%

Sok, de nem elég.

A Partizánt nem csak Patreonon lehet támogatni, hanem pl az adó 1%-ának felajánlásával is.

tegnap 13:25
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
Barmok gyülekezete , annak az IQját meg lehet mérni aki ingyenélő élősködőket támogat majd tetszeleg osztogat mások adományaival .
tegnap 13:29
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
#2: Nem a rendszervaltó kártya díjaiból, illetve párttámogatásból adományoznak, hanem a Ludas Matyi alapítványba beérkező pénzből. Aki oda küld, az tisztában van vele, hogy adományokra megy a pénz.
tegnap 13:42
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Én nem is értem, hogy lehet pártot pénzzel támogatni. Tiszta lehúzás, élen a prémium tüntetős csomaggal, hát azon felröhögtem.
tegnap 13:42
 5/14 anonim ***** válasza:
68%

Önmagában nonszensznek tartom azt, hogy politikának, politikusoknak fizessenek az átlagemberek -nem a nagy támogatókról beszélek, hanem a hozzám hasonló panelproliról-, amikor a politikus dolga kellene, hogy legyen az átlagemberek életét jobbá tegyék.

Valahol, teljesen kikelt magából a világ.

tegnap 13:56
 6/14 anonim ***** válasza:
70%

Én bevallom, hogy ezt a youtube patronálást sem értem.

Fizetek a prémiumért, nézek egy csomó csatornát, ami után kapnak kifizetést.

Legyen ennyi elég, ne akarjanak mégtöbb pénzt lehúzni rólam.

tegnap 14:00
 7/14 anonim ***** válasza:
42%
Mp mennyit fizet be,a csilliárdos eu-s jövedelmeiből?
tegnap 14:07
 8/14 anonim ***** válasza:
25%
Igen, látszik, hogy egy pszichopata mennyi birkát le tud így húzni.
tegnap 14:48
 9/14 anonim ***** válasza:
34%
Nem sok, de ahhoz pontosan elég, hogy a tizenvalahány tagú Tisza és a one man show főszereplője jól megéljenek a hülyék adóján.
tegnap 15:02
 10/14 anonim ***** válasza:
24%
Szegény az ország ugye.....😂
tegnap 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!