Hogy készültök arra az időszakra, amikor az E-ON és a többi szolgáltató ismét a világpiaci rezsiárat számlázhatja majd?
11, nem itt élek, de hasonló környezetben és tudomásom szerint a sógoroknál is vannak termál szolgáltatók.
#2 magyarországon és így lehetne, mert kiváló adottságokkal rendelkezik a geotermikus fűtéshez az egész kárpát medence.
De sajnos a hatóság (kormány) jól megnehezíti ennek kihasználását, mert az energia/anyagi függetlenség az ellenségük.
"világpiaci rezsiárat számlázhatja majd?"
Én várom, mert akkor olcsóbb lesz
14, nem tudom, itt a helyemen, hegyi folyók tucatjai vannak azt tudom és vannak föld alatti források is, a vizmű is innen működik, de, hogy ez meleg, vagy hidegvizes, passz.
Mondjuk, annyi, hogy a város, ahol élek, több brutál nagy napelemparkkal is rendelkezik a viztárolók mellett, igy, ha tippelnem kéne, a termál hideg, de természetes úton megoldják a felmelegitését.
Az E.ON Áramszolgáltató MVM tulajdon 2022 óta: [link]
Szóval nem német, az MVM 100% magyar állami tulajdon.
Kb. a "lakossági piaci ár" a zsinóráram reális ára, tehát ha a havi 210 kWh kedvezményes ár duplázódva lesz 14eFt, az nagyjából havi 7eFt többlet, hogy valós árat fizessünk. Nem ez fog földhöz vágni. Apámat kiteszi a kórház, otthon nem ápolható, a "krónikus ápolási osztály" 200eFt/hó. Fiam autista, fejlesztést nem kap, magánúton kb. 150eFt/hó, plusz még hogy a feleségem emiatt csak félállásban tud dolgozni, minimum havi 120eFt mínusz - ezekhez képest a havi 7eFt kerekítési hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!