Juliusz48 kérdése:
Hogy készültök arra az időszakra, amikor az E-ON és a többi szolgáltató ismét a világpiaci rezsiárat számlázhatja majd?
Figyelt kérdés
Eddig 100kWh fogyasztásért nekünk 3670FT-ot számlázott a német tulajdonú E-ON, bár mára az MVM állítja ki a számlát. De a rezsicsökkentés eltörlésével újra annyit számlázhat, mint a német háztartásoknak. A németeknél most 40 euró 100kWh, ami nekünk 16500Ft nagyjából, és nekem 200kWh amit számláznak havonta.tegnap 09:45
1/22 anonim válasza:
10 éve külföldön élek, egy olyan lakásban, ami alapjába véve termál energiát használ. Nekem ez tökkéletesen megfelel és mindenkinek tudom ajánlani.
3/22 anonim válasza:
A lakossági energiaár soha nem piaci alapon működött.
4/22 anonim válasza:
2, nyugat-európa legtöbb hegyi környezetében, ahol van termálviz!
5/22 anonim válasza:
"Eddig 100kWh fogyasztásért nekünk 3670FT-ot számlázott" … "és nekem 200kWh amit számláznak havonta"
Most akkor mennyit számláz?
6/22 anonim válasza:
Nem fogják eltörölni a rezsicsökkentést, mert akkor egyből a háztartások 90%-a képtelen volna fizetni.
7/22 anonim válasza:
Nekem napelemes rendszerem van.
Nincs gázfűtésem.
Éppen most tervezem beruházni akkumulátorokba,hogy letudjak válni az Eonról.
8/22 anonim válasza:
" nyugat-európa legtöbb hegyi környezetében, ahol van termálviz!"
Valóban a "hegyi" környezetben van ilyen?
Én még úgy tanultam, hogy pont ott van, ahol vékonyabb a kéreg, tipikusan a kárpátmedence ilyen, ezért van tele magyaroszág és a szomszédok termálfürdővel.
9/22 anonim válasza:
8, nem tudom, hogy ki, mit tanult, nálunk a környéken több termál fürdő is van és vele együtt, termál szolgáltató is.
10/22 anonim válasza:
"Most akkor mennyit számláz?"
Engedd el, azt se tudja mit hazudjon, csak ezt a feladatot kapta a Megafonos tanfolyamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!