Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy készültök arra az időszak...

Juliusz48 kérdése:

Hogy készültök arra az időszakra, amikor az E-ON és a többi szolgáltató ismét a világpiaci rezsiárat számlázhatja majd?

Figyelt kérdés
Eddig 100kWh fogyasztásért nekünk 3670FT-ot számlázott a német tulajdonú E-ON, bár mára az MVM állítja ki a számlát. De a rezsicsökkentés eltörlésével újra annyit számlázhat, mint a német háztartásoknak. A németeknél most 40 euró 100kWh, ami nekünk 16500Ft nagyjából, és nekem 200kWh amit számláznak havonta.
tegnap 09:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
10 éve külföldön élek, egy olyan lakásban, ami alapjába véve termál energiát használ. Nekem ez tökkéletesen megfelel és mindenkinek tudom ajánlani.
tegnap 09:47
 2/22 anonim ***** válasza:

Hol van ez a jó hely?

tegnap 09:52
 3/22 anonim ***** válasza:
70%
A lakossági energiaár soha nem piaci alapon működött.
tegnap 09:52
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
2, nyugat-európa legtöbb hegyi környezetében, ahol van termálviz!
tegnap 09:53
 5/22 anonim ***** válasza:

"Eddig 100kWh fogyasztásért nekünk 3670FT-ot számlázott" … "és nekem 200kWh amit számláznak havonta"

Most akkor mennyit számláz?

tegnap 10:02
 6/22 anonim ***** válasza:
68%
Nem fogják eltörölni a rezsicsökkentést, mert akkor egyből a háztartások 90%-a képtelen volna fizetni.
tegnap 10:11
 7/22 anonim ***** válasza:

Nekem napelemes rendszerem van.

Nincs gázfűtésem.

Éppen most tervezem beruházni akkumulátorokba,hogy letudjak válni az Eonról.

tegnap 10:18
 8/22 anonim ***** válasza:

" nyugat-európa legtöbb hegyi környezetében, ahol van termálviz!"

Valóban a "hegyi" környezetben van ilyen?

Én még úgy tanultam, hogy pont ott van, ahol vékonyabb a kéreg, tipikusan a kárpátmedence ilyen, ezért van tele magyaroszág és a szomszédok termálfürdővel.

tegnap 10:21
 9/22 anonim ***** válasza:
8, nem tudom, hogy ki, mit tanult, nálunk a környéken több termál fürdő is van és vele együtt, termál szolgáltató is.
tegnap 10:26
 10/22 anonim ***** válasza:

"Most akkor mennyit számláz?"

Engedd el, azt se tudja mit hazudjon, csak ezt a feladatot kapta a Megafonos tanfolyamon.

tegnap 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!