Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 50.000 ember meghalt a covid...

50.000 ember meghalt a covid alatt, lakosság arányosan a 3. legnagyobb arányban nálunk. Hogyan számol be erről Orbán egy szó nélkül ezt említve? Ennyire lelketlen lett?

Figyelt kérdés
„Amikor megteltek az intenzív osztályok, a tévében még mindig azt kommunikálták, hogy van kapacitás, és mi könyörögtünk a kollégáimmal, hogy vegyék már át ezt a beteget, ötvenéves, meg fog fulladni. És azt mondták, nem tudják átvenni, mert nincs elég hely. Napokig haldoklott. Telefonált a fia mindennap, hogy van az édesapja, és nem tudtunk neki mit mondani. Végül ott fulladt meg az osztályon, és nem egyszer, nem egy helyen, hanem folyamatosan. És a tévében csak ment a sikerpropaganda.” Kulja András szavai

jan. 27. 00:11
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
63%

40 - majd meglátod, hogy hányan szarnak Orbán pofájába ezután a önmagasztaló dicshimnusz után!

Sok barátom volt a Fideszben; aki megmaradt az szintén lelép, mert felnyílt a szeme... A többi meg ott vergődjön ahol te is - szerencsétlenek!

Élj boldogan!

(ha tudsz!)

jan. 28. 22:38
 42/44 anonim ***** válasza:
0%

#41 "aki megmaradt az szintén lelép, mert felnyílt a szeme"

Ez érthető. Ahogy te beszélsz, amilyen ostobán mocskolódsz, nyilván nekik is felnyílt a szemük és leléptek - tőled.

Nem én hisztizek meg köpködök itt hanem te. Kösz, én jól vagyok, neked viszont vagy szedned kellene a gyógyszereidet vagy elmenni végre orvoshoz.

jan. 28. 22:46
 43/44 anonim ***** válasza:
67%

Orbán elqúrta!!!

Nem kicsit - NAGYON!!!

jan. 29. 03:10
 44/44 A kérdező kommentje:
Hajrá TISZA, bukjon a pedofidesz
jan. 29. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!