A magyar nép mikor vált olyan jobbàgylelkű birkává, hogy szó nélkül tűri az újfeudális állam kialakítását és már a pártállami elit leplezetlen vagyonfelhalmozása, sőt rongyrázása sem háboritja fel?
“a korrupcióba meg úgyse tudnak beleszólni, szóval”
Na pont erről az attitűdről beszélek
Miért, hogy tudsz beleszólni? Megszavazol mást? Akkor majd azok fognak lopni, sokkal jobb lett.
Az emberek a saját életüket nézik leginkább.
5:
“Megszavazol mást? Akkor majd azok fognak lopni”
Amint ezt elhitették veled, birkává váltál.
Merthogy úgyis mindenki nyír, hát hagyom. Csak legyen száraz szalma. Igaz?
A jelenlegi rendszer nagyon elb*ta, hogy behülyítette (vagy épp ezzel érte el a jelenlegi sikerét is, mert tudta, hogy ezzel a néppel megteheti ezt is) a zembereket, hogy ővelük minden szép és jó lesz, ők mindent megoldanak. Aztán az első jelek 2013 körül látszódtak, hogy ez mégsem lesz így.
Ahelyett, hogy maradt volna a vezetőjük egy higgadt, nyugodt gondolkodású-viselkedésű valaki, akinek csakis a nép érdeke a fontos, ehelyett ott kaszálnak, ahol csak tudnak, mert tudják, hogy e népet h*ére lehet venni. A nép meg fél, de már mi sem tudjuk, hogy mitől/kitől félünk. Minden esetre meg vagyunk nyugodva, hogyha kapunk egy kis alamizsnát.
Én sok kormány alatt éltem már, mindenki lopott. Csak nem Mészáros volt, hanem Strabag, meg a többiek.
Viszont most nekem sokkal jobb az életszínvonalam, mint a balosok idején volt, úgyhogy én nem tervezek váltani.
Felőlem aztán akármilyen birkának is gondolhatsz.
Ha te mást szeretnél, szavazz másra nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!