Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szó nélkül el kellene tűrnöm,...

Szó nélkül el kellene tűrnöm, hogy megeszik a kajámat?

Figyelt kérdés
Hétfő óta dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, és szerdán 3db muffint vittem uzsonnára. Reggel kipakoltam az asztalra, és délben pedig már eltűnt az egyik. Megkértem a főnököm, hogy nézze vissza a kamerán, hogy ki vette el, erre kiabált velem, hogy nem az oviban vagyunk, és ne csesztessem ilyen hülyeséggel. Azóta a többi kolléga nem is nagyon beszél velem, és az egyik gúnyosan csak "muffinlány"-nak szólít.

jan. 17. 22:20
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
45%
Hát komoly munkahely lehet, ha ellopják az ennivalód. :D
jan. 17. 22:27
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kell.

De amúgy jó teszt egy új munkahelyen :D Szerintem ez egy jó jel, hogy ha van választásod keress másikat. Kretén a főnök és a kollégák is.

jan. 17. 22:27
 3/31 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a hűtőből ették ki. De aztán én is az övéket, szóval megoldódott a helyzet.
jan. 17. 22:33
 4/31 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy mièrt pakoltad ki reggel?
jan. 17. 22:33
 5/31 anonim ***** válasza:
87%
A gúnyolódó ehette meg! 😂
jan. 17. 22:44
 6/31 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
jan. 17. 22:48
 7/31 anonim ***** válasza:
12%

Hú de bilibe lóg a kezed te.

Persze nem ez lett volna a normális reakció a főnöktől de egyébként igaza van. A biztonságikamera felvétel az nem úgy megy hogy oda kedvére bejárkál a főnök stírölgetni. Azt csak a biztonsági szolgálat munkatársai figyelhetik, és hosszas bürokratikus procedúra kikérni onnan a felvételeket. Nem egy dolgozó három szaros muffinjáért fognak ott nyomoztatni.

jan. 17. 22:49
 8/31 anonim ***** válasza:
86%
#7 de ez elmondhatná normálisan, hogy nem lehetséges és hogy sajnálja, hogy lopnak a munkahelyen. Nem az, hogy még ő kiabál :D Szerinted mi lesz egy rendes problémás szituációban, ha már ezért üvölt veled, mert tőled lopnak?
jan. 17. 22:52
 9/31 anonim ***** válasza:
86%

Hát elég érdekes. Miért pakoltad ki az asztalra? És egyáltalán melyik asztalra? Sajátodra, vagy a konyhai közösre? Mert nem mindegy.

Nálunk ha valaki valamit kirak a konyhai közös asztalra, az azt jelenti, hogy megeheti, aki arra jár.

Én is gyakran viszek hétfőn sütit, ha marad, kiteszem, délelőtt 10 órára már el is fogy.

jan. 17. 23:03
 10/31 anonim ***** válasza:
90%
#9 de itt is az a kérdés, hogy ha valaki ezt nem tudja, akkor üvöltötök vele és nem álltok szóba vele vagy elmondjátok neki, hogy ez a szokás azzal az asztallal és bocsi.
jan. 17. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!