Ha a kolléganők megeszik a felbontatlan, drága kekszet amit vásároltam jogos ha megvetetem velük vagy kifizettetem?
Nehogy már meg a kérdező legyen a szemét, mert a többi szarrágó megette a másét.
Nem tudom ti milyen cigányok vagytok, de elvből nem nyúlok más cuccához.
Szerintem nem: vedd észre, hogy itt nem a viselkedéssel van a problémád, hanem a személlyel, aki csinálja.
Máskor is hagytál ott apróságokat, amire azt mondtad, hogy elfogyaszthatják és az rendben volt. Most, hogy megromlott a viszony, ki akarod fizettetni, de csak kicsinyes bosszúból, mert "Ha nem lennének szemtelenek velem vagy normális valaki fogyasztotta volna el nem lenne gond."
Szerintem ennyit nem érhet egy vacak csomag keksz: ha sikerül kiszorítanod, hogy kifizessék, valószínűleg csak méginkább megutálnak, az összeg pedig valószínűleg nem fogja őket térdre kényszeríteni.
Megpróbálkozhatnál jobb viszonyt kiépíteni a munkatársaiddal, mert a rossz viszony mindenkinek hátrányos, a egymásnak való kölcsönös pitiáner keresztbetevések pedig mindenki életét megkeserítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!