Ha a kolléganők megeszik a felbontatlan, drága kekszet amit vásároltam jogos ha megvetetem velük vagy kifizettetem?
# Egy.
Igen szerintem is alapműveltség és nem a doboz keksz a legnagyobb gond hanem a viselkedésük az irányomban
Szerintem nincs értelme a keksz-dolog mögé bújva szivatni a veled packázó kollégákat. Próbáld meg velük értelmesen megbeszélni, hogy úgy érzed, valami miatt rosszabb, megromlott a viszony, amit te nem szeretnél, nincs-e valami félreértés, rejtett sérelem a háttérben, ami normális ember módjára el lehetne rendezni.
Próbálj meg legalább közömbös viszonyt fenntartani, de ha bántanak, akkor állj ki magadért, próbálj meg akár beszélni a főnökséggel erről.
Ha már vállalod, hogy konfliktusba kerülsz a kollégáiddal, akkor szerintem inkább egy olyan eset legyen, amikor valami határozott méltánytalanság ér, több annál, mint, hogy megették a kekszed... de olyankor aztán állj ki magadért!
Nekem az üdítőmet itta meg mindig valaki. Egyszer tettem hozzá egy kis pisit.
Máskor hashajtót. Nem zavarta őket, ugyanúgy itták.
Inkább ne hagyd ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!