Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a kolléganők megeszik a...

Ha a kolléganők megeszik a felbontatlan, drága kekszet amit vásároltam jogos ha megvetetem velük vagy kifizettetem?

Figyelt kérdés
Azelőtt amikor valamit otthagytam felbontva vagy egy-két datab kávét mondtam,hogy elfogyaszthatják. Egy ideje nem vagyunk túl jóban-kiakarnak marni és tegnap megették a kekszet amit felbontatlanul otthagytam.Ma rákérdeztem és azt mondta a fiatalabbik ők azt megették.Mondtam drága keksz volt elmenőben azt is mondtam,hogy vegye meg vagy fizesse ki.Ha nem lennének szemtelenek velem vagy normális valaki fogyasztotta volna el nem lenne gond.

2019. nov. 2. 22:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
5-ös itt már nem lehet javítani a helyzeten az egymás közötti viszonyon a pitiáner keresztbeteveseket ők csinálják és már kezdek én is bosszúálló lenni meggyűlölni őket.
2019. nov. 3. 08:25
 12/19 Sunshinedoll ***** válasza:
21%
Szerintem elég gáz, kicsinyes és csóri viselkedés egy keksz árát behajtani a kollégákon. Legközelebb ne hagyd kint, mást nem tudok mondani, látod, hogy van, aki szó nélkül megeszi más kajáját.
2019. nov. 3. 10:41
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem is a pénzzel van gond hanem a szemetelen tiszteletlen viselkedéssel és ennek nem a keksz a kiindulópontja,hanem az hogy kuakarnak marni.És most elkezdtem én is szemét lennu a leggyengebb láncszemmel kezdtem.
2019. nov. 3. 14:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Alapszabaly hogy a máséhoz nem nyúlunk hozzá főleg h bontatlan teljesen mindegy hogy az 10 ft vagy 1000 ft. Alapműveltség úgy gondolom legalabbis engem így neveltek otthon. Még ha meg is engedi a kollega h ezt azt megehetunk még akkor is rákérdezek. A masik eleg proli proszto tróger dolog mas dogait ragcsalni ha csak nem kinál szívesen.Ha barmire szuksegem van lemegyek a büfébe es inkabb megveszem magamnak.Sztem eleg gaz ez a szitu foleg a kollegaidnak milyen helyen dolgozol ahol ilyen primkók vannak?
2019. nov. 3. 14:39
 15/19 A kérdező kommentje:
Rgy jól menő étterem konyháján
2019. nov. 3. 19:46
 16/19 A kérdező kommentje:

# Egy.

Igen szerintem is alapműveltség és nem a doboz keksz a legnagyobb gond hanem a viselkedésük az irányomban

2019. nov. 3. 19:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs értelme a keksz-dolog mögé bújva szivatni a veled packázó kollégákat. Próbáld meg velük értelmesen megbeszélni, hogy úgy érzed, valami miatt rosszabb, megromlott a viszony, amit te nem szeretnél, nincs-e valami félreértés, rejtett sérelem a háttérben, ami normális ember módjára el lehetne rendezni.

Próbálj meg legalább közömbös viszonyt fenntartani, de ha bántanak, akkor állj ki magadért, próbálj meg akár beszélni a főnökséggel erről.

Ha már vállalod, hogy konfliktusba kerülsz a kollégáiddal, akkor szerintem inkább egy olyan eset legyen, amikor valami határozott méltánytalanság ér, több annál, mint, hogy megették a kekszed... de olyankor aztán állj ki magadért!

2019. nov. 3. 23:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha közös helyen hagytad, akkor bazshatod. De ha a saját asztalodra teszel valamit, és onnan eszik el, akkor kifizettetheted velük.
2019. nov. 4. 09:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem az üdítőmet itta meg mindig valaki. Egyszer tettem hozzá egy kis pisit.

Máskor hashajtót. Nem zavarta őket, ugyanúgy itták.

Inkább ne hagyd ott

2019. nov. 5. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!