Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szó nélkül el kellene tűrnöm,...

Szó nélkül el kellene tűrnöm, hogy megeszik a kajámat?

Figyelt kérdés
Hétfő óta dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, és szerdán 3db muffint vittem uzsonnára. Reggel kipakoltam az asztalra, és délben pedig már eltűnt az egyik. Megkértem a főnököm, hogy nézze vissza a kamerán, hogy ki vette el, erre kiabált velem, hogy nem az oviban vagyunk, és ne csesztessem ilyen hülyeséggel. Azóta a többi kolléga nem is nagyon beszél velem, és az egyik gúnyosan csak "muffinlány"-nak szólít.

jan. 17. 22:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
35%
És még mindig nem tudjuk a lényeg, hogy melyik asztalról lopták el a süteményt!
jan. 18. 12:19
 22/31 anonim ***** válasza:
44%

😂😂😂😂😂😂

sok sikert ehhez a szuper munkahelyhez

amúgy nyilván az asztal az közös hely. amit oda kiraksz, az KÖZÖS!! Mindenhol.

de nyilván ahol ilyen a főnök, ott nem akarnék dolgozni. mondj fel, próbaidőn vagy, holnap már nem kell menned ilyen debilizmók közé.

jan. 18. 13:04
 23/31 anonim ***** válasza:
34%
MIÉRT NE pakolhatná ki az asztalra??? Ez feljogosít bárkit a lopásra??? Eszem megáll a sok birkán....
jan. 18. 13:21
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a konyhai közösre.
jan. 18. 16:35
 25/31 A kérdező kommentje:
Egész konkrétan a konyhapultra pakoltam ki, ahol egy kávéfőző és egy mikró van. Egyébként nem mindegy, hogy milyen asztal?? Akárki akármit tesz oda, én nyúlok hozzá.
jan. 18. 17:29
 26/31 A kérdező kommentje:
*Akárki akármit tesz oda, én NEM nyúlok hozzá.
jan. 18. 17:30
 27/31 anonim ***** válasza:
Én voltam.
jan. 19. 04:23
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Így más, a legtöbb helyen úgy van, hogy a konyhában közös asztalra kirakott sütemény, rágcsa közös. Amit a saját asztalodra raksz vagy a hűtőbe dobozban, az nem. De ezt normálisan is lehetett volna kommunikálni.
jan. 19. 07:59
 29/31 anonim ***** válasza:
69%

Azért jó, hogy végre leírod, kérdező, hogy hova pakoltad ki. Eddig azt hittem, hogy az iróasztalodról van szó.

De ez most komoly? Kipakolsz 3 muffint csak úgy magában, a mindenki által használt konyhapultra, otthagyod, és csodálkozol, hogy pár óra múlva már nincs ott? Én is ennék belőle, hisz ez standardban azt jelenti, hogy közös fogyasztásra van. Miért nem raktad a hűtőbe, elcsomagolva?🤔

jan. 19. 08:24
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki kipakol ételt egy közösen használt konyhai részre, pláne ilyen süti jellegűeket, akkor könnyű tévesen azt hinni, hogy azért kerültek oda, mert bárki vehet belőlük. Mert sok helyen ez valóban így megy: valaki sütit süt, beviszi a munkahelyére, ott kiteszi a kávéfőző mellé, nagy asztalra az étkezőben/konyhában, így jelezve, hogy bárki vehet belőle. Akinek tetszik, kiszolgálja magát.

Elhiszem, hogy bánt az egész, viszont nem hinném, hogy direkt, kiszúrásból ette meg a kollégád az egyiket.

jan. 19. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!