50.000 ember meghalt a covid alatt, lakosság arányosan a 3. legnagyobb arányban nálunk. Hogyan számol be erről Orbán egy szó nélkül ezt említve? Ennyire lelketlen lett?
Pár hete még azt számolgattátok tiszások,hogy mennyivel lesz kevesebb szavazója Viktornak a választásokig.
Most akkor mire köpködtök.
Szutykok.
#20,
Egyet is értünk, hogy a mi vezetőnk különb legyen, de akkor egy tiszás tetvet ne idézzünk ilyenkor, mert addig egyiket sem zavarta, zavarja a lopás, csalás, hazudozás, kórházak, amíg pénzt kap érte.
Most kérdeztem anyámtól,hogy tényleg tetves?
Azt mondta igen,a tiédtől kapta el!
"mi a helyzet a vakcinás szerződésekkel"
Ezt kérdezheted Orbán gazdidtól is, aki megszavazta a szerződéseket.
"Ez azt jelenti, hogy a kelet-közép-európai régióban Magyarországon volt a legkisebb a többlethalálozás"
A többlethalálozás hibás adat, mert azt nem veszi figyelembe, aki egy éven belül halt meg korábban covid-ban.
Tegyük fel, hogy tüdő beteg vagy és decemberben halnál meg. Ha elkapod a covid-ot és meghalsz februárban, akkor te nem leszel benne a többlethalálozásban, de a rendszer ugyanúgy nem tudott rajtad segíteni.
"Ha nem lett volna lezárás és most nem lenne válságban a gazdaság az egész nyugati világban és nem lenne ekkora infláció sem."
Simán érvelési hiba. A covid-nak ehhez semmi köze. Egyébként pont ellenkezőleg. A covid nagyon sok nyugati multinak pont jól jött, mert megpörgette az IT cégeket, amik elsősorban nyugatiak, mind az EU-s, mind az amerikai cégek húzták ebben az időben a gazdaságot.
Itt valójában arról van szó, hogy a kapitalizmus nem fenntartható és recseg-ropog mindenhol.
"Itt még a motorbalesetben elhunyt is Covid halott lett"
Itt pont nem. Az egy külföldi eset volt. Az Orbán-kormány saját bevallása szerint a WHO ajánlását követte, vagyis kifejezetten alkalmas más országokkal történő összehasonlításra.
"Számok: szeretnék látni egy valós számot arról, kik valóban a kovicc áldozatai és kik a, kreatív könyvelésé."
Ilyet nem fogsz, azt viszont láthatjuk, hogy ki halt meg az alkalmatlan vezetés miatt, ha más országokkal összehasonlítjuk, ahol szintén a WHO ajánlását követték, mert két ilyen ország között csak a rendszer tér el.
#23,
tiszás vagy? És 1 éve mi voltál? DK? Fidesz? Jobbik? MZP? Annyira önérzetes vagy, hogy az ember azt hihetné, van kialakult véleményed a világról, vannak elveid, identitásod. Ja, vannak: a vak gyűlölet, és az, amit az aktuális messiásod a szádba rág :D
#25,
"Ezt kérdezheted Orbán gazdidtól is, aki megszavazta a szerződéseket."
Melyik kommentemmel utaltam arra, hogy fideszes vagyok. Az egyik legnagyobb hibátok, hogy azt hiszitek, aki a messiásotokat kritizálja, az ellenséges ügynök. Lehet magatokból indultok ki? :D
A kérdésedre: akire én szavaztam, eleget kritizálta akkor is a kormányt ezért, akkor is, amikor a te messiásod még a RonyaTóni lábát nyalta a felsége által szerzett állásban pöffeszkedve.
És azóta is kritizálja a MHM, ellentétben a te messiásoddal. Akik valahogyan azóta sem követelik a kivizsgálását a kovicc hisztériának...
... milyen érdekes.
28 - Téged sem az eszedért szeretnek...
Az, aki másokat azért tetvez le, mert valaki másképp gondolkodik mint ő, vagy mert nincs egyéb érve, az ne írjon ide, az menjen a picsába - Orbán után!
Rühellem ezeket a gyűlölködő műkeresztény fidernyák droidokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!