Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor mitől hős a...

Orbán Viktor mitől hős a jobboldali emberek szemében?

Figyelt kérdés

Még nem éltem akkor, amikor ő megalapozta a hírnevét. Azt tudom, hogy volt egy híres beszéde, amiben hazaküldte az oroszokat és ez sokaknak tetszett. De az életútjában mik azok a kritikus pontok, amik naggyá tették őt sokak szemében?

Próbálom összeegyeztetni róla azt a képet, amilyennek sokan látják és amit én látok az alapján, amit csinál (ami nem túl pozitív ha lehetek őszinte). A székelyek pl. csodálják őt és zseninek tartják. De miért? Szerintem magában az a tény, hogy több ezer milliárdja van a barátai és rokonai nevén már fel kellene kapcsolnia a piros jelzőt a követői fejében, de ez mégsem történik meg. Miért?

jan. 26. 16:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
21# Úgy látom elborult az agyad, és valóságnak hiszed, a beteg fantáziád szüleményeit. Jobbulást kívánok!
jan. 27. 18:14
 22/23 anonim ***** válasza:
9%

"Nem tűnsz függetlennek, pont úgy beszélsz ahogy ők."

Ez nem az én hibám. A magyar politikai életben az lett a természetes, hogy szinte mindenki csak a saját politikai közösségéről mond jókat, a másik oldallal meg kötelező nem egyet érteni. Vagyis, ha én függetlenként mondok valami jót a Fideszről, akkor fideszes vagyok. Ha meg Magyar Péterről mondok valami jót, akkor TISZA-s vagyok. Az emberek fekete-fehéren gondolkodnak. Hát ez elég komolytalan. Ajánlom ezt a videót a témában, ahol ez a téma is feljön:

[link]

Sziasztok

jan. 27. 19:55
 23/23 A kérdező kommentje:
#22 Kivéve, hogy te ugyanazt a "gazdasági semlegesség" (= oroszpártiság) és "Brüsszel háborúpárti" szöveget tolod, amit a propaganda nagy erőkkel. Lehet védeni Orbánt, biztos vannak értékei (pl. a gyerekei szeretik), de éppen azt mondod, amit ők szeretnének hogy mindenki gondoljon, aztán a lényegről senki se beszéljen.
jan. 27. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!