Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor mitől hős a...

Orbán Viktor mitől hős a jobboldali emberek szemében?

Figyelt kérdés

Még nem éltem akkor, amikor ő megalapozta a hírnevét. Azt tudom, hogy volt egy híres beszéde, amiben hazaküldte az oroszokat és ez sokaknak tetszett. De az életútjában mik azok a kritikus pontok, amik naggyá tették őt sokak szemében?

Próbálom összeegyeztetni róla azt a képet, amilyennek sokan látják és amit én látok az alapján, amit csinál (ami nem túl pozitív ha lehetek őszinte). A székelyek pl. csodálják őt és zseninek tartják. De miért? Szerintem magában az a tény, hogy több ezer milliárdja van a barátai és rokonai nevén már fel kellene kapcsolnia a piros jelzőt a követői fejében, de ez mégsem történik meg. Miért?

tegnap 16:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%

Mert az egykori Orbán Viktort látják benne kényszeresen a mai napig, aki pedig a teljes ellentéte lett mára a korábbi Orbán Viktornak.

Orbán mára egy a hazáját oligarcha és külföldi érdekeknek kiszolgáló politikus lett

tegnap 16:55
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem ő küldte haza a ruszkikat, hanem Németh Miklós állapodott meg velük és Gorbacsov hagyta jóvá.

Abból él, már 30 éve, hogy elmarketingeli a semmit.

Ezt, mi a multis szegmensben, marketingbullshitnek hivjuk.

tegnap 16:55
 3/20 anonim ***** válasza:
31%
Az én szememben akkor kezdett nagy lenni, amikor a határkerítést megépíttette. Vettem magamnak a fáradságot, elmentem a Keletibe/Baross térre, annyi elég volt, hogy lássam mitől véd meg a kerítés.
tegnap 16:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem hős.
tegnap 17:04
 5/20 anonim ***** válasza:
37%

3#

7 negatív, gyűlölködő jelzőt írtál a Fidesz szavazókra, egy mondatban.

Tehetetlen düh tombol benned, ez neked sem jó. Gondolkozz el ezen.

tegnap 17:05
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
6: 🤣
tegnap 17:09
 7/20 anonim ***** válasza:
69%
Nem hazaküldte, hanem utánnakiabált az akkor már távozó oroszoknak. Valójában ennek semmilyen hatása sem volt, a első 2 választásán 5% körüli eredményt ért el.
tegnap 17:16
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

8#

l989. jun-ban, Nagy Imre újratemetésén, a Hősök terén mondta, hogy "ruszkik haza". Jóval utána mentek ki.

tegnap 17:25
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább attól hogy jól eltudta adni magát. Például igen imponáló volt, amikor köszönt a hízónak: szia, kucu!

Egy miniszerelnök előre köszön egy malacnak? Ez szép dolog, tiszteli az állatokat, nem fenhéjazó.

Bement az idős nénihez

- Megkapta a nyugdíjat?

- Meg..meg minden fillért.

- Már az emeltet, úgye? (Én intéztem)

És Orbán tele van az ilyen megrendezett propaganda videókkal, disznóvágástól, hogy az árvíz során lekezel (kézfogás) mindenkit. Hadsereg videókkal "aki katona, mindig katona. Nem szeretem az elhízott tiszteket"

A hacker botrány előtt, pár éve.

" Nekünk van európában a legfejlettebb kibervédelmünk"

tegnap 17:27
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

Függetlenként írom:

Azt gondolom, hogy Orbán Viktor sikere egyrészt abban lehet, hogy ő amolyan lázadó, harcos típus. Csak gondoljatok bele abba, hogy Magyarországot többször is elnyomták a nagyhatalmak, mindig fejet hajtott nekik, vagy ha voltak forradalmak, azokat leverték. Így volt ez a török hódoltság, a habsburg uralom, vagy a szovjet fennhatóság alatt.Orbán ezt a hagyományt törte meg, ha kell, akkor szembeszáll az egész Europai Unio-val is, ez szerintem sokaknak bejön.

Másrészt Orbán külpolitikája arra épül, hogy Magyarország igyekezzen mindenkivel jó kapcsolatot kialakítani. Egy parlamenti beszédében azt is elismerte, hogy ez nehéz, és így is van. Az orosz-ukrán háborúig ez elég jól működött, azóta Brüsszellel elmérgesedett a viszony, mert Magyarország nem támogatta azt a háborút semmiképp. Ettől függetlenül a külpolitikájának az alapgondolata szerintem jó.

tegnap 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!