A a "jobboldali keresztény fideszes" szavazók mit szólnak hozzá hogy a sportért felelős államtitkár meztelenül pózolt a Playboyban?
Figyelt kérdés
Úgy látszik itt nincs álszentség még jó hogy MP azt mondta büdösek az emberek ez az igazi probléma :Dnov. 28. 21:12
1/15 anonim válasza:
A "jobboldali keresztény fideszesek" most éppen tapsolnak Szájer József visszatérésének. Annak a Szájernek, aki ecstasyval a zsebében egy meleogorgiáról menekülve csúszott le az ereszen. De a jachton prostizó Borkai se verte ki náluk a biztosítékot. Ezek után egy playboy fotózásra pláne csak legyintenek.
2/15 A kérdező kommentje:
#1 Akkor minden rendben van hálistennek reméljük Bese atya jól megszentelte őket.
nov. 28. 21:23
3/15 anonim válasza:
Nem, nyilván semmi nincs rendben, csak magát a jelenséget írtam körbe. 1-es voltam.
4/15 anonim válasza:
Az a szerencse, hogy a Szabó Tünde igen csábos azokon a fotókon!
Kár hogy fideszes, mert így bottal sem piszkálnám.
5/15 anonim válasza:
2015-ben cikkeztek ezerrel erről. ennyire lemaradásban van a "nem fideszes" emberek?🤔
hogyhogy most jött elő a téma?
6/15 A kérdező kommentje:
#3 Tudom én csak ironizáltam :)
nov. 28. 22:06
7/15 A kérdező kommentje:
#5 És még mindig ott van nem? Szóval releváns továbbra is. 2015-ben is meg 2024-ben is főleg, ha így hirdeti magát egy kormány.
nov. 28. 22:06
9/15 anonim válasza:
Az egyik oldal hibája sosem hiba, tudod: már megint mindenki mindent félreértelmez, mert az nem is úgy volt...
10/15 D-Mano válasza:
Én nem vagyok Fideszes, DE:
-a Fidesz az álszentség definíciója, szóval elvileg nem kellene, hogy bele férjen náluk egy ilyen fotósorozat egy államtitkárról...
-Magyar Péterék = Fisesz 2.0, szóval nem hiszem, hogy jobb lenne bármiben, mint az anya-pártja...
-Szabó Tünde extrém jó nő még mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!