Ha valaki jobboldalinak vallja magát miért nem szavaz inkább az MHM-re, mintsem Orbira?
Jól látod egyébként.
Én mostanában azon akadok ki, hogy fidesz fiókpártnak mondják őket a tiszások, csakhogy Radnai László már megmondta Toroczkainak előre mikor meg sem alapították a pártot, hogy többek között ezzel az érvvel lerombolja amit építeni akar.
Ki akar egy diploma nélküli miniszterelnököt? Nálam már eleve ez red flag Torockaiban…
az is nagyon zavar benne hogy megkülönböztet magyar embereket bőrszín alapján.
#1 Toroczkai nagyon sok mident elmondott már MP előtt én évek óta követem a lehető legtöbb politikust, és ez kétségtelen.
#2 A diploma lehetne jogos feltétel, de hidd el ahány éve már politikai pályán van Toroczkai valószínűleg okosabb a jelenlegi miniszterelnökünknél, és még ereje teljében van, és maradjunk annyiban hogy agyilag is azért markánsabb :D
A bőrszínes dolgot meg tudom érteni, habár sokszor elmondta már hogy nem a bőrszínnel van gondja, hanem az emberrel. Az hogy több a roma bűnözés azt a romák sem tagadják, és erről viszont nem ő tehet. De nem rasszista, hidd el egy rasszista nem így beszél a romákról, mint ő.
“diploma lehetne jogos feltétel, de hidd el ahány éve már politikai pályán van Toroczkai valószínűleg okosabb a jelenlegi miniszterelnökünknél, “
Akkor menjen el és végezze el ha ilyen okos.
Hadd ne legyen már nálam alacsonyabb végzettségűre szavaznom…
Kicsit naivak vagytok hogy azt hiszitek egy szelso jobb oldali ideologiat koveto kormany miatt jobb eletetek lenne.
Engem zsidó származásúként jól meghurcolnának. Valszeg külön adót is kéne fizetnem. Köszi nem kell…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!