Ha valaki jobboldalinak vallja magát miért nem szavaz inkább az MHM-re, mintsem Orbira?
Nekem a Mi Hazánk a legszimpatikusabb párt nagyjából azok közül, amiket ismerek. Többször is mondtak jó dolgokat. Azért nem szavazok rájuk, mert tudtommal sok ember ment oda a régi Jobbikból, és a Jobbikról nyílt titok volt, hogy a tagjai közt sokan antiszemiták, cigánygyűlölők voltak, meg azért voltak nyíltan is erre hajazó megnyilvánulások jobbikosoktól.
Tudom, hogy a Mi Hazánk alapító tagjai, fő arcai is a Jobbikból jöttek, de azért annyira nem hallani arról szerintem mostanában, hogy zsidóellenes dolgokat tesznek, mondanak a pártnál - bár szorosabban nem követem őket sem. Viszont az tény, hogy könnyen lehet, hogy attól még hogy nem kürtölik szét a politikusok, még megmaradtak az általam kifogásolt elveik.
Egyébként a Fideszre sem szavazok. Nem szavaztam múltkor semelyik pártra.
#53 miért ma pozitívan diszkriminálnak minket?
Mesélj csak…
Hagyjuk már ezt a nyomorult mihasznákat!
Van annyi baja az országnak, hogy most nem műmagyarkodni kell, hanem Orbánt kell eltakarítani!
Különben velem Csurka utáltatta meg ezeket a nemzethy ficsúrokat! Az is egy ritka kártékony egy fajta volt, de a hülyeségeivel jól megszedte magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!