Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki jobboldalinak...

Ha valaki jobboldalinak vallja magát miért nem szavaz inkább az MHM-re, mintsem Orbira?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom, hogy így baloldali úgy Tiszás emígy amúgy. Az nem tűnik fel valakinek sem, hogy a Fidesz alig hoz jobboldali döntéseket, és amiket hoz azok is sz*rok? Ha már valaki annyira igazán jobboldali, és veri a mellkasát nem inkább egy igazi jobboldali pártra kéne leszavaznia a hűbéres tolvajok helyett? Csak kérdem. Egyébként nem vagyok egyik párt feltétlen hívője sem, de amikről Toroczkai beszél, és amiket tesz az jobboldali ténylegesen, de amiket a Fidesz hát :D maradjunk annyiban hogy egy "lipsi"-hez közelebb áll.

dec. 17. 14:15
1 2 3 4 5 6
 51/57 gago77 ***** válasza:
46%
Én mindenesetre szeretném tuni Zelensky végzettéségét is, mert őt az egész brüsszeli bohócbanda agyonajnározza... Ja, parancsra teszik! De akkor is...
dec. 20. 09:09
 52/57 anonim ***** válasza:

Nekem a Mi Hazánk a legszimpatikusabb párt nagyjából azok közül, amiket ismerek. Többször is mondtak jó dolgokat. Azért nem szavazok rájuk, mert tudtommal sok ember ment oda a régi Jobbikból, és a Jobbikról nyílt titok volt, hogy a tagjai közt sokan antiszemiták, cigánygyűlölők voltak, meg azért voltak nyíltan is erre hajazó megnyilvánulások jobbikosoktól.

Tudom, hogy a Mi Hazánk alapító tagjai, fő arcai is a Jobbikból jöttek, de azért annyira nem hallani arról szerintem mostanában, hogy zsidóellenes dolgokat tesznek, mondanak a pártnál - bár szorosabban nem követem őket sem. Viszont az tény, hogy könnyen lehet, hogy attól még hogy nem kürtölik szét a politikusok, még megmaradtak az általam kifogásolt elveik.

Egyébként a Fideszre sem szavazok. Nem szavaztam múltkor semelyik pártra.

dec. 22. 22:49
 53/57 anonim ***** válasza:
43%
Semmilyen zsidóellenes dolgot nem tesz a Mi Hazánk, csak a többiekkel ellentétben ők pozitívan sem diszkriminálják a zsidókat.
dec. 23. 08:17
 54/57 anonim ***** válasza:
47%

#53 miért ma pozitívan diszkriminálnak minket?

Mesélj csak…

dec. 23. 08:32
 55/57 anonim ***** válasza:
43%
#54 Ezt ugye nem komolyan kérdezed? Zsidókról rosszat mondani tilos. Szinte bármilyen bűncselekményt megúsztok büntetlenül, vagy nevetséges büntetéssel. Az egyetlen történelmi esemény, amit tilos tagadni, a holokauszt. Ha már holokauszt, a mai napig fizetjük nektek a kárpótlást érte, pedig lassan az utolsó túlélők is meghalnak. A művészvilágban, a politikában és a felsővezetők között rengeteg a zsidó. Stb., stb.
dec. 23. 09:11
 56/57 anonim ***** válasza:
25%

Hagyjuk már ezt a nyomorult mihasznákat!

Van annyi baja az országnak, hogy most nem műmagyarkodni kell, hanem Orbánt kell eltakarítani!

Különben velem Csurka utáltatta meg ezeket a nemzethy ficsúrokat! Az is egy ritka kártékony egy fajta volt, de a hülyeségeivel jól megszedte magát!

dec. 24. 05:18
 57/57 gago77 ***** válasza:
41%
Ja, ezzel akkor eltakarítanád XV. Lajost, trónra juttatnád a XVI.-at... Nagyeszűkém...
dec. 28. 11:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!