Ha valaki jobboldalinak vallja magát miért nem szavaz inkább az MHM-re, mintsem Orbira?
Mert képtelen önálló gondolkodásra, ehelyett a média mondja meg neki, hogy kire szavazzon.
A zsidók csak a privilégiumaikat vesztenék el, ha a Mi Hazánk kormányra kerülne.
Mert az emberek egyszerűek, ostobák. Annak hisznek, aki hazudik. Nem jönnek rá, hogy hazudik. A fidesz jól játssza a nemzetit. A gondolkodók tudják hogy nem nemzeti, nem lehet az. Libsik voltak, szétlopnak mindent, hazudnak, magyarellenesek sokszor. Egy nobel díjas szervezet tagja akkor jött rá hogy a fidesz rossz, mikor kirúgta a fidesz. Ha rájött... addig nem tűnt fel neki. Az átlag hisz a fidesz magyarságában, és szélsőjobbnak tartja az MH-t. És retteg a nácziktól, és a média elmondja neki, kik a náczik. Ezalatt szépen ellopnak Orbánféle nem magyar csalók több évi költségvetést, idén 100an fagytak már meg, le vannak rohadva a gyerekotthonok... de ez nem baj. Mert a fidesz legalább nem náczi.
Amúgy netto kommunisták kormányoztak 12 évig, akik alatt 1 millió embert elvittek, 300k-et megöltek, de oda se neki. Legalább nem náczik voltak.
Nekem túl szélsőséges és túl proli. Mondok pár példát:
-Toroczkai neve onnan volt nekem ismerős, hogy az MTV-székházat ostromát ő vezette 2006-ban. Hát nekem ne randalírozzon senki se, és mindegy, hogy antifa zászlóval vagy árpádsávos zászlóval teszi. A Fidesz tette jól, hogy kivárta a soron következő választás, majd megnyerte 2/3-dal.
-Toroczkai legmagasabb iskolai végzettsége érettségi. Én sem tartom magam elég képzettnek ahhoz, hogy egy országot vezessek, de egy érettségivel tényleg ne vezessen országot senki!
-Összeesküvés-elméletekben nem hiszek, nevetségesnek tartom azokat.
-Nem vagyok zsidóellenes. Rengeteg zsidó magyarra lehetünk büszkék, főleg a művészetek és tudomány területéről.
-Nem vagyok cigányellenes se. És örömmel látom azt is, hogy a mai cigány fiatalok közt milyen soknak van valamilyen szakmája. A fodrászom is egy huszonéves cigány srác például.
De ez csak az én véleményem. Nem fogok senkivel se összeveszni, ha máshogy látja.
Hajrá MiHazánk, mondom ezt dolgozó roma srácként!
Rettegjenek csak a bűnözök, a falunkba szégyent hoz ránk 4-5 bünözö család... miattuk vesznek egy kalap alá minden romát.
"de amikről Toroczkai beszél, és amiket tesz az jobboldali ténylegesen, de amiket a Fidesz hát :D"
Na oké álljunk meg egy szóra. A Mi Hazánk közelebb áll a jobboldalhoz mint a fidesz ez tény és rengeteg olyan dolgot tesznek ami jó a magyarságnak VISZONT ők centristák! a gazdaságpolitikájukban is például baloldali elemek vannak! A "szibéria bérrabtartás" meg "Halálbüntetés" pedig nem echte jobboldali dolog! Szerintem annyira eltorzult az elmúlt 20-30 évben az irány hogy ami régen szélsőbalos volt az ma már szélsőjobbos nácis! a 80as években egy baloldali például nagyon nem támogatta volna a melegeket (és akkor enyhén fejezem ki magam) ennek ellenére Toroczkai is elmondta már sokszor hogy NEM homofób és nem a melegekkel hanem a lobbyval van a baja, mégis nácizzák... Ez itt a valódi probléma hogy a Mi Hazánk 20 éve még egy BALOLDALI pártnak számított volna! ezeket azért tegyük tisztába! az utóbbi témával kapcsolatban pedig itt a link: https://www.youtube.com/watch?v=wfWr5BPuyMI
"Ki akar egy diploma nélküli miniszterelnököt?"
Minden magyar ember.
"Én sem tartom magam elég képzettnek ahhoz, hogy egy országot vezessek"
Akkor te nem is vagy az aki alkalmas. Én öt elemit végeztem és alkalmasnak tartom magam, de Toroczkait különösen mert neki érettségije is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!