Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki jobboldalinak...

Ha valaki jobboldalinak vallja magát miért nem szavaz inkább az MHM-re, mintsem Orbira?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom, hogy így baloldali úgy Tiszás emígy amúgy. Az nem tűnik fel valakinek sem, hogy a Fidesz alig hoz jobboldali döntéseket, és amiket hoz azok is sz*rok? Ha már valaki annyira igazán jobboldali, és veri a mellkasát nem inkább egy igazi jobboldali pártra kéne leszavaznia a hűbéres tolvajok helyett? Csak kérdem. Egyébként nem vagyok egyik párt feltétlen hívője sem, de amikről Toroczkai beszél, és amiket tesz az jobboldali ténylegesen, de amiket a Fidesz hát :D maradjunk annyiban hogy egy "lipsi"-hez közelebb áll.

dec. 17. 14:15
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
63%
Azt valaki árulja már el nekem hogy a diploma miért is fontos? Esetleg olyan dolgokat tanul amitől eltud majd vezetni 1 országot? Vagy 600 f4szságot amit a büdös életben sem fog használni... ez olyan mintha azt mondanám "én építem meg a kutyának a házat! Elvégre nekem can diplomám" attól hogy vam diplomád nem azt jelenti hogy képes lennél 1 ország élén helytállni
dec. 17. 18:08
 22/57 anonim ***** válasza:
50%
Toroczkai még a monika showban is volt xD
dec. 17. 18:09
 23/57 anonim ***** válasza:
55%

“Azt valaki árulja már el nekem hogy a diploma miért is fontos?”

Nem fontos, alap dolog. Ha valaki olyan okos mint Torockai ahogy mondjátok nem szabad hogy gondot okozzon neki :)

dec. 17. 18:10
 24/57 anonim ***** válasza:
50%

“A zsidók csak a privilégiumaikat vesztenék el, ha a Mi Hazánk kormányra kerülne.“

Miről beszélsz ember, semmivel nem jár előnnyel azzal hogy zsidó valaki, ezt te bekepzeled.

dec. 17. 18:11
 25/57 anonim ***** válasza:

Te analfabéta vagy? Mert nem igazán sikerült értelmezned az írásom... remélem neked nincs diplomád mert akkor ezzel le is zárhatjuk a vitát🤣

dec. 17. 18:13
 26/57 anonim ***** válasza:
40%

[link]

Sok ész kell az egyetemhez látjuk... szerintem nem hagyott ki sokat 😉

dec. 17. 18:15
 27/57 anonim ***** válasza:
Akinek pl. bölcsész diplomája van, az annyit ér, mintha érettségije lenne. A hülye is el tudja végezni, cserébe nem jó semmire.
dec. 17. 18:41
 28/57 anonim ***** válasza:
45%

A mihasznák még Orbántól is kártékonyabbak lennének, ami azért nem semmi!!!

Ha Toroczkait meglátom, hányingerem lesz.

dec. 17. 19:07
 29/57 anonim ***** válasza:
70%
Hát Orbán legalább egy jogász diplomát megszerzett… mehet Toroczkainak is ha olyan okos ;) aztán majd megnézem a programját, addig red flag..
dec. 17. 19:09
 30/57 anonim ***** válasza:
66%

Nekem semmi bajom azzal, hogy Toroczkainak nincs diplomája.

Walesa egyszerű villanyszerelő volt, és elhozta Lengyelországnak a szabadságot - Nobel-díjat is kapott!

Meciarnak sem volt diplomája, és önálló Szlovákiát alapított!

A diploma megléte semmire sem garancia!!!

Toroczkainak az agyával van baj, nem az iskola hiányzik neki...

dec. 17. 19:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!