Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ehhez jól gondolom, hogy ez kell?

Ehhez jól gondolom, hogy ez kell?

Figyelt kérdés
Ahhoz, hogy Magyar Péter majd elhozza azokat a kistelepüléseket, ahol még a tavalyi választáson is toronymagasan nyert a Fidesz és sok helyen még a Mihazánk vagy a Momentum is jobban teljesített a TISZÁnál a kisfalvakra gondolok ugyebár, ahhoz az kell, hogy ott is szigeteket alapítson és elmenjen oda országjárásokon foglalkozni az emberekkel?

tegnap 12:13
 1/5 Sanyi2025 ***** válasza:

Én azt gondolnám, hogy igen, helyi jelenlét nélkül nehéz lesz megnyerni az egyéni körzeteket, és az egyéni körzetek nélkül nincs esély kormányváltásra. Viszont nem látom a Tiszán, hogy nagyon igyekezne. Elvileg csinálják, de semmi visszhangja nincs. Három lehetőséget látok:

A) Magyar azzal számol, hogy az általános elégedetlenség elegendő, nem kell helyi arc.

B) Magyar azzal számol, hogy az ismert helyi függetlenek vagy "óellenzékiek" (vagy akár kiugró fideszesek) beállnak alá, ha látják, hogy a Tisza sokkal népszerűbb.

C) A Tisza rövidesen elkezd építkezni ezerrel a választókörzetekben.

tegnap 13:45
 2/5 A kérdező kommentje:
1 A napokban volt hír, hogy Fideszes fellegvár kistelepüléseken is alakultak TISZA szigetek. Tehát azok már mennek ezerrel. Az egyéni képviselőkről meg azt mondta, hogy hamarosan be lesznek jelentve és az is úgy lesz, mint az EP képviselők, hogy az adott körzetekben szavazások lesznek róla. A legutóbbi országjáráson meg már az ország legszegényebb településeire ment el Magyar Péter...
tegnap 13:53
 3/5 Sanyi2025 ***** válasza:
Hát én még nem hallottam semmit az én körzetemről, így nehéz lesz.
tegnap 14:15
 4/5 A kérdező kommentje:
3 Majd lesz. Még nincsenek bejelentve
tegnap 14:28
 5/5 A kérdező kommentje:
tegnap 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!