Emeletes házban lakok van egy felső szomszédom aki le szokott jönni, hogy vegyem már lejjebb a zenét! Lejjebb is szoktam! De ma lejött és megfenyegetett hogy feljelent! Szerintem nincs joga ehhez mert nem este hallgatom! Jol gondolom nem?
Szerintem a házirendhez kell igazodni ilyenkor, nem? Mert a mi lakótelepünkön úgy tudom, reggel 8-tól este 8-ig lehet hangoskodni.
Ez persze nem zavarja a szomszédokat abban, hogy szombat reggel fél hétkor a földszinti ablakom előtt porszívózza a kocsit hangos rádióval... XD
Jó, ha Eminemet lepontoztátok akkor lehet Tankcsapdát!
"... és most szóljon egy dal a szomszédaim örömére..!
Mi Atyánk ki vagy a mennyekbe' mondd csak melyik ajtón menjek be? Mi Atyánk ki vagy a mennyekbe' mondd csak melyik ajtón menjek be?"
:D
Ehhez mondjuk jó lenne tudni hogy milyen hangerővel szoktad hallgatni azt a zenét, mert nem tudom más hogy van vele, de én kollégiumban lakom, és napközben is zavaró tud lenni, ha a szomszédban bömböltetik a zenét, és minden alkalommal nekem kell átmászkálni hogy "légyszi srácok, halkítsunk".
Ez a feljelent dolog szerintem csak hirtelen felindulás lehetett nála, mert valószínűleg idegesíti hogy már sokadjára kell szólnia.
Én úgy vagyok vele, hogy ha tudod hogy balhé lesz a hangos zenéből, akkor alapból halkabban hallgasd, és így megvan a napi jótett, hogy gondoltál a szomszédra is....ilyennél hülyeség rendőrségi ügyről beszélni, ez inkább csak az együttélés szabálya, hogy azért gondoljunk másokra is.
Persze lehet hogy a szomszédnak van "hiperérzékeny" hallása, ott max ráhagyod aztán majd megunja a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!