Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ehhez az ősi konfighoz vajon...

Darklord88 kérdése:

Ehhez az ősi konfighoz vajon melyik oprendszer lenne a legjobb?win 10 gondolom belassítja.Filmezni van csak, ssdvel és 2 gb rammal.Vajon win xp a leggyorsabb rajta?

Figyelt kérdés
[link]
szept. 13. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Valamilyen kis gépigényű ablakkezelő rendszerrel - XFCE, LXDE, Openbox,... - ellátott Linux-disztribúció - Linux Mint XFCE, Xubuntu, Lubuntu, Debian vagy Puppy Linux,...

De nagy csodát ne várj egyiktől se: a modern szoftverek és a modern tartalmak bármilyen rendszerrel megeszik ezt a gépet reggelire.

Hiába az SSD, de - a leírás szerint - egy magos processzor van benne, a 2 GB RAM édeskevés, és ha nincs benne dedikált videokártya, akkor az integrált videokártya nem tudja levenni a terhet a processzor válláról videólejátszáskor. Sajnos. ;(

szept. 13. 13:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Félperces kereséssel egy csomó ilyet dob a hardverapró:

[link]

10 ezer Ft alatt. 3 kiló olcsó sajt többe kerül. Ezen meg már a win10 is eldöcög. De a win7 biztosan jól érzi magát rajta.

szept. 13. 13:28
 3/8 A kérdező kommentje:

3-mas

Lenne ennél jobb konfigom [link] csak sajna a vga kiment és igy nem tudom használni.Arra meg nem akarok már igazán költeni

szept. 13. 13:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg ehhez a laphoz adtak ki olyan procit amiben integrált vga volt?
szept. 13. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:
AM3 processzorokban nem volt integrált video. Ezeknél az alaplapon volt. Úgyhogy ha az elment, akkor vegyél egy olcsó videokártyát bele. Egy-két ezerért már lehet kapni.
szept. 13. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem ennél is gyengébb van, AMD64, 2 GB DDR1 400MHz RAM, hagyományos HDD. XP jól érzi magát rajta, a VLC fut rajta ami megbirkózik a 720p h264-es videókkal gond nélkül, igaz izzad tőle (felbőg a hűtés), de viszi. DVD meg se kottyan neki, eredeti fizikai lemezről, ettől nem is izzad. Szóval ezzel a géppel erre a felhasználásra nem lesz gondod. Persze netre nem szabad kötni, szoftvereket is korabelieket kell rátenni.
szept. 13. 14:23
 7/8 A kérdező kommentje:
igen xp jó lenne de sokminden szerintem már nem működik rajta.pl böngésző stb
szept. 13. 14:43
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 Pontosan, böngésző is csak régi megy rá, ami modern oldalakat nem hoz be. De mint azt írtam, nincs netre kötve. Ilyen régi konfigot te se köss, mert nem lesz jó vége. Offline használd.
szept. 13. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!