Tanítónők, óvodapedagógusok (gondolom főképp szintén nők), tanárok: IDŐ önmagatokra pl. a nap végen, v. máskor szokott/tud maradni amikor 5-7 (több??) napos táborokban vagytok a gyerkőcökkel? Bár ehhez biztos kell, h. sok kísérő legyen egyidőben ott.
Mikor valóban csak Ti vagytok, nem kell a nap egy adott pontján a gyerekekre felügyelni, nem kell ott lenni felettük úgymond. Azaz olyan idő - néhány óra - amelyben csak Ti vagytok. Vagy például megosztva a többi kísérővel, vagyis ha "X", "Y" és "Z" felügyel a gyerekekre, akkor azalatt "W" maga lehet. Majd fordítva. Ilyesmi.
Igaz óvodapedagógus hölgyek lehet (a gyermekek kora miatt) nem mennek napokig tartó ott alvós táborokba, így lehet csak tanárnőket kellett volna említeni fent.
Valamit megmosolyognivalóan benéztetek, alaposan félreértettetek! 😃
Ezen az oldalon kérdést kiírni nem csak önmagatokkal kapcsolatban lehet! 🤭 Itt a kiírás témája (épp ellenkezőleg) a _másik_ oldalnak szólt, hogy vajon marad-e nekik én idejük? Mert itt úgy olvastam csak a fanyalgás megy, hogy azért nem tetszenek a táborok némely tanítónőnek/tanárnak, mert nem marad ezek alatt idő önmagukra. Napi egy-két óra sem. Na épp erről tájékozódtam volna (a lehetőségeikről), már ha engedték volna...
Meg ha még lenne hajlandóság erről bővebben információkat átadni...
De persze nem is ez az oldal lenne, ha nem értenék/magyaráznák egyesek alaposan félre amit a másik kérdezni akar. 😉
Ez - és hasonlóak - nem opció?
"Vagy például megosztva a többi kísérővel, vagyis ha "X", "Y" és "Z" felügyel a gyerekekre, akkor azalatt "W" maga lehet. Majd fordítva."
"Vagy Ilyesmi."
Három-négy tanár közül sem tud magára maradni az egyik pl. a nap végén, fekvés körül?... Ha úgyis fizetni kell (illene) nekik, jöhetne több is.
Használjátok már a fantáziátokat, lehetőségek mindig akadnak!
Nem tudom te milyen táborra gondolsz, de egy balatoni fürdőtáborban például nincs olyan, hogy délutám te elmész csak úgy magadnak teljesen másfelé. Vagy éjjel azt kell nézni,hogy az idióták nem akarnak átmászni egymáshoz a másik szobába az erkélyről.
10 gyerekenként kell nagyjából vinni 1 tanárt. Ez az előírás.
Nem azt mondtam, hogy a Balaton parti táborból egy tanár délután elmegy teszem azt Keszthelyről Balatongyörökre.
Hanem a táborokon belül (például tegyük most csak fel ha húsz ötödikes gyermekre van négy kísérő, mert fizették valakik nekik és vállalták, de ez csak egy bagatel példa) van-e ott a táborban bent egy, két, esetleg három óra ideje önmagára? Amikor szabadabban azt csinál amit akar - felhívja barátait, netezik egy keveset, sétál, főz valami egyszerűt, találkozik a többi kollégával, teljesen mindegy most, hogy mit.
Ezalatt persze a másik három tanári figyel/ottvan. Majd fordítva, jön egy másik, és így tovább.
(Mondjuk - mindentől függetlenül- ez a "még este sem tudnak lenyugodni egyesek" dolog tényleg durva...)
Nem arra válaszolsz, amit írtam.
És amire válaszoltál az is csupán kiragadása egyetlen dolognak egy mindössze példának felhozott felsorolásból.
"A táborokon belül (például tegyük most csak fel ha húsz ötödikes gyermekre van négy kísérő, mert fizették valakik nekik és vállalták, de ez csak egy bagatel példa) van-e ott a táborban bent egy, két, esetleg három óra ideje önmagára? Amikor szabadabban azt csinál amit akar - felhívja barátait, netezik egy keveset, sétál, találkozik a többi kollégával, teljesen mindegy most, hogy mit.
Ezalatt persze a másik három tanár figyel/ottvan. Majd fordítva, jön egy másik, és így tovább."
Én szerintem voltam legalább 10-15 táborban, többféle szervezésen belül, de egyiken se ment el senki sétálni, találkozni, főzőcskézni órákig. Egy szobában alszotok a kollégákkal, most akkor órákig piperészkedjen valaki vagy ázzon a fürdőkádban?
Nem tudom honnan élnek ilyen tévképzetek a fejedben. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!