Női tanár miért nem szívesen megy férfi tanárral osztálykirándulni?
Már a múlt nekünk, de eszembe jutott, és kíváncsi vagyok az okokra.
Női osztályfőnökünk volt (30-35 éves), és mindig úgy választottunk ki a kísérőtanárt, hogy megszavaztuk az osztály, strigulázás - aki a legtöbb szavazatot kapja módszerrel. Egyik alkalommal a földrajz tanárunkra esett a legtöbb szavazat (szerettük, bírtuk a stílusát, ő kb. 40 éves férfi volt)
Majd a végén emlékszem hogy közli az ofői: "Na most ezzel egy baj van csak: hogy én férfi tanárral nem megyek"
Innen jutott eszembe a kérdés: mit gondoltok, milyen okai lehetnek, hogy női ofő nem vállal férfi kisérőtanárt osztálykirándulásra? Hiába kollégák?
Nekem volt a középiskolában egy biosz/tesi tanárom, még 30 se volt, olyan 27-28 körül volt.
Megb.szta a 40 éves tesitanár, 1x sírva jött be biosz órára (mert gondolom csak ennyit akar tőle a faszi), na utána konkrétan abba hagyta a tesizést és már csak bioszt tanított :D
Rengeteg oka lehet:
- volt már férfi kollégája, aki ilyen helyzetben bepróbálkozott nála
- az igazgató nem nézi jó szemmel az ilyet
- pletykás a tantestület és valószínűleg mire visszajönnek a kirándulásról, már mindenki tényként kezelné, hogy egész éjjel dugtak, mint a nyulak
- őt magát feszelyezné a tény, hogy egyedüli felnőttként egy férfival legyen egy szálláson, talán így nevelték, vagy ilyesmi
- van egy féltékeny férje, nem akar ebből balhét otthon
Nálunk ennek rendszerint az volt az oka több napos kirándulásoknál, hogy úgy volt a szállás többnyire, hogy szobák a diákoknak nemek szerint, ha volt buszsofőr, akkor annak külön szoba, meg egy szoba a tanároknak.
De a volt kolis csoportvezetőm (olyan, mint az ofő, csak koliban) azt mondta, azért nem megy a női nevelőkkel ilyen ottalvós kirándulásra, csak egy bizonyos másik férfi tanárral, mert azzal jól be tudnak rúgni együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!