Huszonéves férfi tanár figyeli a lányokat?
Igazából így felnőtt fejjel visszagondolva elég beteges, akkor ott annyira bele se gondol az ember... de volt egy férfitanár, aki 8 előtt minden reggel ott állt az iskolakapuba, és figyelte a lányokat, ki milyen ruhában jön. Kivillanó váll, haspóló, (szerinte) túl rövid szoknya stb... nem voltak megengedettek, és hazaküldte a lányokat.
De értitek, nem egy 60 éves mamika vagy papika tanár, hanem egy pályakezdő, pelyhesbajszú, kis 25 éves nyüzüge srác ott áll és stíröli a csajokat. Nem beteges ez? Magából indult ki, és azt nézte, hogy kire gerjedne fel órán? (ami neki kínos lenne)
Ez a te mozid a fejedben.
Az én mozim az, hogy hátha csak próbálta megelőzni, hogy lekorcsuljon a társadalom. Már akkor előre látta, ami most van.
Nem tudjuk meg. Akkor minek vele foglalkozni?
Egykori tanárként el nem tudom képzelni, hogy önszántamból kint álljak az iskola kapuban 8 előtt... valószínűleg nem önszántából csinálta.
De ez függgetlen a fő kérdésedtől. Én nem tudom elképzelni, én diákként tekintettem rájuk, mert különben nem tudtam volna elvégezni a munkámat.
Az iskolában volt egy házirend: nem pakolod ki magad, nem tetoválsz, nem kened a körmöd, nem fested a hajad, nem sminkelsz, stb.
Nyilván, sokan átléptek rajta, ezért az aktuális kapu ügyeletes tanár a rendbontókat hazaküldte átöltözni. Jól tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!