Rám mosolygott egy huszonéves férfi a buszon miután 2mp-ig ránéztem. Szerintetek miért? 16L
Figyelt kérdés
Nyilván maszkban volt de látszik az ha nagyon rámosolyogsz valakire2022. jan. 25. 09:19
5/16 anonim válasza:
Először azt hitte, hogy bohócmaszk van rajtad, aztán látta, hogy mégsem, akkor vette át a rémület az uralmat a tekintetében.
6/16 anonim válasza:
Hanyatló nyugaton normális ha az utcán vadidegen rádmosolyog.
Élet része a jó kedv.
7/16 anonim válasza:
Totál megborít. Szerintem nagyon csábít téged.
Javaslom ha következőre találkoztok ugorj rá a torkára és harapd el azt.
8/16 anonim válasza:
Nem tudom én is szoktam ilyet. Csak simán át akarom adni az embereknek a pozitív vibeot.
De érted utána nem megyek oda a csajhoz flörtölni vagy ha nagyon hozzáakarok szólni akkor semleges dolgokról vagy fontos dologról beszélni vele.
Értem én a paranoiát, szar világban élünk viszont egy sima mosolytól ne szarj már be :D. Azt figyeld meg inkább hogy mit csinál utána.
Hosszan bámul téged? Vagy megpróbál a közeledbe kerülni, interaktálni veled?
Sima mosoly, aztán meg megy a maga dolgára azt felfoghatod egyfajta köszönésnek.
9/16 anonim válasza:
Le kellett volna rúgnod a fejét egy körbepörgőrúgással, és azt kiáltanod, hogy "Segítség perverz állat!! Ez az ember RÁMMOSOLYGOTT!!" :D
10/16 anonim válasza:
Épp akkor fingott be és figyelte ki érzi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!