Huszonévesek! Mivel töltitek a nyarat?
Az idei nyaram elég produktívan telik, persze 1-2 baráti találkozó belefér, de semmi durvulás meg hasonlók. E kapcsán felmerült bennem, hogy azt mondják, hogy a 20-as évek a legszebbek én mégis inkább magamat képzem, hogy közelebb kerüljek a céljaimhoz. Kicsit felemás érzés ez, mert természetesen az én elhatározásom, hogy a nyarat ennek szentelem, de másfelől picit olyan, mintha nem használnám ki ezáltal a fiatalságomat. Viszont hozzá kell tennem, hogyha elérném majd a célom, akkor viszont madarat lehet majd velem fogatni.
Neked hogy telik a nyár, mivel töltöd? Szerinted elvesztegetem ezáltal a fiatal éveimet?
Otthon ülök, munkát keresek stb. Vidéki falusi vagyok, sok lehetőség nincs. Lehet, hogy a legszebbek, de amíg nem tudok elköltözni, meg itthon élek, szörnyű... Szabad akarok lenni végre, nem taknyosként, kisgyerekként beszabályozva élni. Nekem mióta egyetemre járok, minden nyaram szar. Szüleim se tűrnek meg itthon ülni, tanulás stb.
Te is egyetemista vagy? Egyébként nálam idén a nyaralás is lemondva a covid miatt, de
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!