Van olyan szép/jóképű huszonéves nő/férfi, akinek nagyon rossz állapotban vannak a fogai? Hogyan élitek ezt meg?
Nincs olyan szép/jóképű, akinek nagyon rossz állapotban vannak a fogai.
Minimális esztétikai hibát eltudok képzelni, de akinek nagyon rossz állapotban vannak a fogai az nem lehet szép/jóképű. Mondjuk ez saját vélemény.
Fogszabályzóval helyrerakattam őket, mert nagyon kuszák voltak, de mivel genetikailag is kb porzanak el a fogaim, ezután kb évente lett egy lyukas fogam, kb amint egyet helyrehoznak mehetek egy másik lyukassal. Most szerintem nincs is fogam ami nem tömött, vagy nincs kihúzva. Valamint sok úgy áll, hogy pár éven belül műfogat kell csináltatnom, mert ki fognak hullani/kikell őket húzni.
Ez van, nem tehetek róla.
Engem sokan szépnek tartanak/tartottak mindig is, 4 évig bulímiás voltam, abban mentek tönkre a fogaim még 14-18 éves korom között. A 6-6 front fogamon meg a felső fogsorom pár fogán kívül nem sok maradt, ami teljesen ép. Mindet tömni kellett szinte.
Szerencsére sok esetben apró tömés kellett csak, 3 fogam gyökérkezelt a hátsók közül, azok folyamatosan töredeznek is azóta, de fájdalmaim már nincsenek és esztétikailag is rendben vannak egy időre... Örülök, hogy ennyivel megúsztam, de van már félretéve egy kétmilliós összeg arra az esetre, ha fogpótláson vagy koronán kellene gondolkodnom.
Az első válaszoló mintájára ennyi erővel azt is lehetne írni:
"Nincs olyan szép/jóképű, akinek szemtengely-ferdülése van, vagy kövér. Minimális esztétikai hibát eltudok képzelni, de akinek nagyon rossz állapotban vannak a szemei, az nem lehet szép/jóképű."
Egyébként az első válaszoló képzeljen maga elé valakit, akit jóképűnek tart, csukott szájjal képzelje maga elé, akár egy hírességet, aki tetszik neki. De tényleg, akit jóképűnek tart! Utána képzelje el azt, h az a szeély kinyitja a száját, tele rossz fogakkal. Most akkor jóképűnek tartja, vagy nem tartja annak??
Nincs olyan szép/jóképű, akinek szemtengely-ferdülése van, vagy kövér. Minimális esztétikai hibát eltudok képzelni, de akinek nagyon rossz állapotban vannak a szemei, az nem lehet szép/jóképű."
Ez így van! Nem kell játszani a szentet!
Egyébként az első válaszoló képzeljen maga elé valakit, akit jóképűnek tart, csukott szájjal képzelje maga elé, akár egy hírességet, aki tetszik neki. De tényleg, akit jóképűnek tart! Utána képzelje el azt, h az a szeély kinyitja a száját, tele rossz fogakkal. Most akkor jóképűnek tartja, vagy nem tartja annak??
Onnantól kezdve nem tartom annak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!