Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A férfi tanárom most tényleg...

A férfi tanárom most tényleg külső alapján osztályoz?

Figyelt kérdés

Még év elején hiányoztam, mikor mentem elém rakta a dolgozatot, és hiába mondtam hogy hiányoztam le.... Egy szót se értettem a kérdésekből, nyilván karó lett. Be is írta, azóta is azzal kínlódok, hogy kijavítsam. Szintén lány osztálytársam, aki nálam sokkal szebb, az a sztereotipikus szép lány hiányzott/hiányzik, négyest írt, és most mondta a többieknek, hogy írjanak neki messengeren(???) hogy kéri-e a négyest.

A másik, hogy a füzetemre is négyest adott, pedig mindig leírok mindent, írok címet és dátumot is. Nekem egyetemre muszáj lenne az ötös, de már fogalmam sincs mit csináljak, úgy érzem sose leszek nála ötös.

2022. dec. 9. 12:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Óra után menj oda a tanárhoz, mondd el, hogy javítani szeretnél, mert a továbbtanulás miatt nagyon fontos neked ez a tárgy. Szívesen vállalnál pluszfeladatot, kiselőadást stb. Ezzel jó benyomást is teszel rá.
2022. dec. 9. 12:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Vállaltam már kiselőadást, de azzal is csak 3,5 az átlagom... Részben ezért is vagyok ennyire elkenődve.
2022. dec. 9. 12:49
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

"Szintén lány osztálytársam, aki nálam sokkal szebb, az a sztereotipikus szép lány hiányzott/hiányzik, négyest írt"

. Mióta törvényszerű, hogy aki hiányzik, az nem is tanul? Nekem ezt már alsóban se nézték el.

Magaddal foglalkozz, ne a másik lánnyal. A fentiek alapján szerintem nem vagy teljesen tisztában a követelményekkel, ráadásul másban keresed a hibát.

Egyébként egyetemre nem kell mindenből ötösnek lenni.

2022. dec. 9. 13:01
 4/11 A kérdező kommentje:

"A fentiek alapján szerintem nem vagy teljesen tisztában a követelményekkel, ráadásul másban keresed a hibát."

Tehát *számomra* az a követelmény, hogy tanuljam meg, a másik lány pedig a négyest is elutasíthatja, számára nincs ilyen követelmény. Hát jó. Kösz szépen.

2022. dec. 9. 13:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A teljes tananyag alatt hiányoztál? Mi az, hogy még a kérdéseket sem értetted?

Én azt mondom, kb. egy jeggyel rosszabb dolgozatot azért minden hiányzás után tudtam volna produkálni. És ha muszáj neked az ötös, akkor az összes többi jegyednek kb. annak kéne lennie. Namost a 3,5 átlaggal ettől rendkívül messze vagy.

Summa summarum: nem ezen a dolgozaton fog múlni, hogy nem leszel ötös.

2022. dec. 9. 13:09
 6/11 anonim ***** válasza:
97%
Elenyésző jelentősége van 1 jegykülönbségnek a felvételin. Inkább féltékeny vagy a lányra, aki szép.
2022. dec. 9. 13:09
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos vannak tanárok, akik pofára osztályoznak. Aztán kimennek tüntetni, ha hasonló alapon kirúgják őket.
2022. dec. 9. 13:12
 8/11 anonim ***** válasza:
97%

"Tehát *számomra* az a követelmény, hogy tanuljam meg, a másik lány pedig a négyest is elutasíthatja, számára nincs ilyen követelmény. Hát jó. Kösz szépen."

. Még mindig nem derült ki, Te miért nem készültél...

2022. dec. 9. 13:21
 9/11 anonim ***** válasza:
97%
Az meg, hogy a másik szebb külsejére fogod a (szerinted) elnézőbb hozzáállást, egyenesen szánalmas.
2022. dec. 9. 13:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Te nem készültél, neked egyes lett, a másik lány készült, neki négyes lett, ennyi a történet.
2022. dec. 9. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!