Aki testileg és lelkileg egészséges az miért ítéli el azokat akik már feküdtek a pszichiátriai osztályon?
Aki ilyet tesz az irigy, mert az ő hülyeségét még pszichiátrián sem tudják kezelni.
Egyébként nem minden ember ilyen, sőt a többség biztosan nem ilyen.
én sem ítélem el, meg szerintem senki más sem.
de te mit csinálsz, mikor mész és azt látod, hogy egy ilyen kezelt ember, az udvarában próbál a kezeivel csapkodni és úgy csinál mint egy csirke, pakk pakk pakk pakk, és a lábával kapirgál, majd úgy csinál mintha csőre lenne és a fejével odakap, amit kikapart, majd elkezd csapdosni, mintha repülni akarna.
2 eset állhat fent:
1: Már neki is volt ilyenben része és inkább minden dolgot megvonna magától,ami sikeresen felidézné ezt az időszakot. Ha pedig valami/valaki felidézi,azzal keményen,kőszívvel bánik,legszívesebben felejtene,meg sem történtté tenné az egészet amit megélt.
2: Annyira egós,hogy úgy hiszi vele ez sosem eshet meg és nem becsüli meg eléggé embertársait.
A másodikat tapasztalatból írtam,régen én is ilyen voltam. Aztán kiderült beteg vagyok és pánikbeteg is lettem ez miatt,no meg hipohonder. A jó Isten letörte a szarvam,de mit ne mondjak,azóta fele olyan keményen sem bánok az emberekkel,megpuhította a szívem. És tudod mit? Meg is érdemeltem. Ne foglalkozz olyannal,aki elítél Téged ez miatt,neki valószínűleg több segítségre lenne szüksége mint azt bárki hinné. Csak épp túl büszke már ahhoz,hogy ezt beismerje magának,nemhogy még segítséget is kérjen...az élet mindenkinek megadja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!