Te szépnek tartod magad? Egészséges vagy -lelkileg és testileg is? Fogyásodnak köszönheted? Pozitív vagy negatív irányú volt a fogyásod? Változtál valamit, más szemmel nézed a dolgokat?
Nem tartom magamat a legszebbnek, de szoktam kapni pozitív visszajelzéseket,hogy csinos vagyok, és próbálom ehhez mérten kihozni magamból a maximumot.
78 kilóról indultam 174 centihez, januárban. Annyit tettem, hogy 6 után nem ettem, és napi 20 percet mozogtam. Ezekhez szigorúan tartottam magam. Szeptemberben, mikor nyár után visszamentem a suliba, mindenki elámult, hogy hogyan csináltam: 68 kiló voltam, aztán utána még lejött három kiló.
Ez 6 éve volt, azóta tartom a súlyom, számomra mindenképpen pozitív élmény volt, mert rengeteg önbizalmat kaptam, és ennek köszönhetően indult be körülöttem az élet, párkapcsolat és barátok szempontjából is. Kinyíltam a fogyás után, és életem egyik legjobb döntése volt, hogy nekiálljak :)
Szépnek tartom magam, és meg is érdemlem!
76 kilóról fogytam le 52-54-re, és ro.hadt büszke vagyok rá!
1.igen.
2.igen.
3.az egészségemhez és megjelenésemhez természetesen hozzájárul a sport és a sport által szerzett tudás,önérzet.
4.időnként lejjebb viszem a testzsírom,vagy izomtömeget pakolok fel,de ennyi.
5.nem.
Alapvetően szépnek tartom magam. Szép arcom van, és elég jó alakom.
Viszont sajna nem vagyok teljesen egészséges. Hormonprobléma és depresszió miatt híztam szinte pillanatok alatt 30 kilót. Pillanatok alatt kb. 3 hónapot értek.
A depresszió másból táplálkozott, az akkori rossz kapcsolatom volt az oka, szerencsére az már elmúlt. A hormonproblémám viszont sajna még mindig fennáll.
Ennek ellenére sikerült már 10 kilót leadjak, amire nagyon büszke vagyok, mert iszonyatosan megszenvedtem érte. Szó szerint kínoztam magam, alig ettem és napi 2-3 órát mozogtam minimum. Most betegség miatt kényszerpihenőt tartok, de amúgy sem árt az, mert nagyon megterhelő a szervezetemnek a fogyás. De máshogy nem megy, a neten olvasott dolgokkal, hogy minimum 1400 kalória bevitele, meg heti háromszori mozgás, semmire se mentem.
Mivel még mindig van rajtam 20 kiló felesleg, nem mondanám, hogy olyan sok minden változott a fogyás miatt. Annyi csak, hogy tudom hogy meg tudom csinálni, csak iszonyatosan nehéz. Viszont mivel hirtelen híztam, még előttem van a vékony önmagam képe, a ruhatáram is alapvetően kis méretű ruhákból áll. 55 kiló körül mozogtam, akkor mindig próbáltam fogyókúrázni, mert sokalltam. Na innen visszanézve azt mondom, 55 kiló pont teljesen jó :) Ha sikerül arra visszafogynom, sosem fogok fogyókúrázni pusztán azért, mert nem vagyok kórosan sovány.
Hát egészségesnek egészséges vagyok. Mióta életmódot váltottam megszűnt egy csomó egészségügyi problémám (allergia, frontfájás, kiütés, pattanások, zsíros bőr stb.), és persze lefogytam 58 kg-ról 51 kg-ra.
Hogy szép vagyok-e nem tudom, viszont karcsú vagyok (165 centihez vagyok 51 kiló), és SOKKAL jobban tetszem magamnak, amikor belenézek a tükörbe. Kifejezetten csinosnak tartom magamat, csomóan megdícsérnek, férfiak, nők megnéznek az utcán, szóval elégedettebb vagyok. Ez és az egészségügyi javulásom mind nagyon pozitív hatással volt a lelki állapotomra. És ez az egész napomra kihat, sokkal magabiztosabb is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!