SOS! Elfáradtam lelkileg! Honnan merítsek több kitartást? 20, L
A történetem legalább 2 évre nyúlik vissza...
(felsős korom óta volt gond a súlyommal, de sosem voltam nagyon elhízva)
szóval, 2 éve 80 kg voltam, de egy jó kis hobbinak köszönhetően (tánc) pár hónap alatt lement 5 kiló, pedig mindent ugyan úgy csináltam, rendesen ettem, csoki, édesség, nem nagyon figyeltem a súlyomra, ezért érthető, hogy örültem a hirtelen jött fogyásnak...
Aztán elköltöztem, a tánc abba maradt, otthon ültem, vagy suliba mentem (hiába a sulis tánc csoport, nem használt) idén májusban a súlyom 88 kg volt (próbáltam már rengeteg fogyókúrát, 90 napost is, de nem fejeztem be, így 80-85 kg között ingáztam)... jött a szalagavató, hirtelen fogyókúra , befogytam 83-ig.
Majd elhatároztam, hogy megcsinálom, lefogyok!
Odafigyeltem az étkezésemre, a level diétát kiegészítve alkalmaztam, mellette edzettem napi 1 órát, változatosan próbáltam, hol kardió edzést, hol súlyzózást, úszást, vagy táncoltam... most 77 kg körül mozgok, de elfáradtam lelkiekben, képtelen vagyok kimozdulni otthonról, nincs kedvem edzeni menni, se táncra... édesség ehetnékem van, folyton ennék, de azért igyekszem kordában tartani magam. 3 napos léböjtöt akartam tartani, de fél napokat bírtam, aztán igyekeztem nem be zabálni, oda figyeltem, hogy mit és mennyit eszek.
Félek, ha most nem ülök vissza a nyeregbe, a kilók visszakúsznak... Tudtok valami tanácsot adni?
nem csoda,ha elfáradtál,mert amiket leírtál diétákat,azok minden alapot nélkülöznek,magyarul butaságot csináltál,amiket meg tervezel,léböjt meg ilyenek,meg már átlép a diétán és a tudatlan önpusztítás kategória.
ha valóban érdekel az egészséget és a testzsír csökkentés,akkor ezt olvasd át szépen és alkalmazd,ha nem vagy rest-
Életedben, valaha, ettél normálisan?
Úgy hogy nem kenyéren, müzlin, tejen és egy kevés húson éltél, hanem sok zöldségen és húsom?
Ennyi hiányzik az éltedből. Egyszer majd, lehetőleg 70 éves korod előtt (illetve amint meguntad a kamu dietetikai paradoxonokat és hülyeségeket) próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!