Női tanár miért nem szívesen megy férfi tanárral osztálykirándulni?
Már a múlt nekünk, de eszembe jutott, és kíváncsi vagyok az okokra.
Női osztályfőnökünk volt (30-35 éves), és mindig úgy választottunk ki a kísérőtanárt, hogy megszavaztuk az osztály, strigulázás - aki a legtöbb szavazatot kapja módszerrel. Egyik alkalommal a földrajz tanárunkra esett a legtöbb szavazat (szerettük, bírtuk a stílusát, ő kb. 40 éves férfi volt)
Majd a végén emlékszem hogy közli az ofői: "Na most ezzel egy baj van csak: hogy én férfi tanárral nem megyek"
Innen jutott eszembe a kérdés: mit gondoltok, milyen okai lehetnek, hogy női ofő nem vállal férfi kisérőtanárt osztálykirándulásra? Hiába kollégák?
"Majd a végén emlékszem hogy közli az ofői: "Na most ezzel egy baj van csak: hogy én férfi tanárral nem megyek"
Akkor most már csak az a kérdés, ha választhattatok kísérőtanárt, aztán közölte veletek ezt a tényt, akkor ti miért nem kérdezhetek rá, hogy miért nem akar éppen azzal a tanárral menni?
Nem hiszem el, hogy annyi tanuló közül egyből sem bukott ki ez a kérdés, hogy "de miért nem tanárnő"?
Ennek a határozott válasznak egészen bizonyos, hogy nagyon határozott oka (vagy okai) volt(ak) a részéről, amit csak egyedül ő tudhat(ott), mindenki más csak találgathat, és lövöldözhet vaktában, mint a búcsús céllövöldében.
Én se mennék férfi kollégámmal sehova XD.
De több oka lehet.
Féltékeny a férje, szimplán nem akar és fél a pasitól, vagy történt köztük valami a múltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!