Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Női tanár miért nem szívesen...

Női tanár miért nem szívesen megy férfi tanárral osztálykirándulni?

Figyelt kérdés

Már a múlt nekünk, de eszembe jutott, és kíváncsi vagyok az okokra.

Női osztályfőnökünk volt (30-35 éves), és mindig úgy választottunk ki a kísérőtanárt, hogy megszavaztuk az osztály, strigulázás - aki a legtöbb szavazatot kapja módszerrel. Egyik alkalommal a földrajz tanárunkra esett a legtöbb szavazat (szerettük, bírtuk a stílusát, ő kb. 40 éves férfi volt)

Majd a végén emlékszem hogy közli az ofői: "Na most ezzel egy baj van csak: hogy én férfi tanárral nem megyek"

Innen jutott eszembe a kérdés: mit gondoltok, milyen okai lehetnek, hogy női ofő nem vállal férfi kisérőtanárt osztálykirándulásra? Hiába kollégák?

2023. okt. 8. 12:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

"Majd a végén emlékszem hogy közli az ofői: "Na most ezzel egy baj van csak: hogy én férfi tanárral nem megyek"

Akkor most már csak az a kérdés, ha választhattatok kísérőtanárt, aztán közölte veletek ezt a tényt, akkor ti miért nem kérdezhetek rá, hogy miért nem akar éppen azzal a tanárral menni?

Nem hiszem el, hogy annyi tanuló közül egyből sem bukott ki ez a kérdés, hogy "de miért nem tanárnő"?

Ennek a határozott válasznak egészen bizonyos, hogy nagyon határozott oka (vagy okai) volt(ak) a részéről, amit csak egyedül ő tudhat(ott), mindenki más csak találgathat, és lövöldözhet vaktában, mint a búcsús céllövöldében.

2023. okt. 10. 07:19
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell ehhez a férjnek féltékenynek lenni. Ha kapcsolatban van, akkor nem utazgat meg nem alszik másik férfival egy szobában. Ha tizenévesként ezt nem érted akkor próbáld úgy képzelni hogy anyukad menne el egy kollégájával kirándulni és egy szobában aludna vele. Nem.lenne furcsa szerinted?
2023. okt. 11. 15:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem volt se férje, se párja. Egyedülálló volt.
2023. okt. 14. 15:21
 14/15 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, bár nem biztos, hogy az orrodra kötötte a magánéletét. Mindenesetre ha egyedülálló is, ez egy felnőtt nőnek akkor is lehet kellemetlen.
2023. okt. 14. 15:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én se mennék férfi kollégámmal sehova XD.

De több oka lehet.

Féltékeny a férje, szimplán nem akar és fél a pasitól, vagy történt köztük valami a múltban.

2023. okt. 24. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!