A Mi Hazánkosoknak, mi annyira vonzó a fehérorosz modellben? A Netflix betiltásáért, képesek lennének feláldozni az ország teljes külpolitikáját, infrastruktúráját és átadni Oroszországnak? Ez lenne a nagy nemzetiség?
A tipicindító teljesen fogalmatlan, 5-oskommentelő pedig tényleg nem normális.
EGYEDÜL a Mi Hazánknak van értelmes kormányprogramja, Virradat program a neve:
Nyilván itt senki se tud erről, mert annyira Orbán embere Toro, hogy gyakorlatilag le van tiltva a médiában, állandóan MP és gyurcsány nyilatkozik.
10# a fiatalok azt sem tudják, mi az az szdsz.
De a MHM-et se ismerik, különben nem mondanak ilyen baromságokat. A kérdező egy troll.
Amúgy pont a netflixet normális ember nem nézi, mert az nem kultúra, hanem egy agymosoda, ami ott megy.
Nem vagyok troll.
Komolyan érdekel. Több itteni emberrel is vitatkoztam már erről.
Mindnél az jött le, hogy egy Belarusz szerű rendszert akarnak az országból, ahol tiltva van a szabad szexualitás és véleménnyilvánitás.
Kilépni az EU-ból és a NATO-ból és új szövetségesnek Oroszországot jelölték meg, Belarusz mintájában.
Nem vagyok troll és a kérdésem teljesen komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!