Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánkosoknak, mi annyira...

A Mi Hazánkosoknak, mi annyira vonzó a fehérorosz modellben? A Netflix betiltásáért, képesek lennének feláldozni az ország teljes külpolitikáját, infrastruktúráját és átadni Oroszországnak? Ez lenne a nagy nemzetiség?

Figyelt kérdés

ma 06:00
1 2
 11/14 anonim válasza:
14%

A tipicindító teljesen fogalmatlan, 5-oskommentelő pedig tényleg nem normális.

EGYEDÜL a Mi Hazánknak van értelmes kormányprogramja, Virradat program a neve:

[link]

Nyilván itt senki se tud erről, mert annyira Orbán embere Toro, hogy gyakorlatilag le van tiltva a médiában, állandóan MP és gyurcsány nyilatkozik.

ma 09:46
 12/14 anonim válasza:
17%

10# a fiatalok azt sem tudják, mi az az szdsz.

De a MHM-et se ismerik, különben nem mondanak ilyen baromságokat. A kérdező egy troll.

Amúgy pont a netflixet normális ember nem nézi, mert az nem kultúra, hanem egy agymosoda, ami ott megy.

ma 09:50
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem vagyok troll.

Komolyan érdekel. Több itteni emberrel is vitatkoztam már erről.

Mindnél az jött le, hogy egy Belarusz szerű rendszert akarnak az országból, ahol tiltva van a szabad szexualitás és véleménnyilvánitás.

Kilépni az EU-ból és a NATO-ból és új szövetségesnek Oroszországot jelölték meg, Belarusz mintájában.

Nem vagyok troll és a kérdésem teljesen komoly.

ma 09:55
 14/14 anonim ***** válasza:
71%
11-es amíg a sorkatonaság is egyik sarokpontja ennek a programnak, addig nagyjából semennyire nem lehet komolyan venni az egészet
ma 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!