Más is örül,hogy egyre több fideszes tervez diszidálni Törökországba,Fehéroroszország,Oroszországba,ha a TISZA nyer?
Figyelt kérdés
#Disstidqlss
aug. 22. 15:18
2/11 anonim válasza:
Nem fog nyerni. Szerinted miért hozzák be az oroszokat szavazni ?! Még mindig nem érted , ugye ?! Ébredj fel.
3/11 anonim válasza:
Nekem jól fog jönni a munkahelyük és a lakásuk.
Esetleg a feleségük...
4/11 anonim válasza:
Ez itt az átlagszint. 15 éves h@lyegyerekek írogatnak ki h@lye kérdéseket. Nem kell ezen csodálkozni. Diktatúrában nem fognak tudni valódi és demokratikus választásokon részt venni és azt megnyerni. Sajnos eszük nincs, hogy felfogják. 4 évente itt vergődnek, hogy majd most leváltják, de még 4 db 2/3 után sem esett le, hogy nem demokráciában élnek. Rhhez nagyon h@lyének kell lenni, hogy ezt valaki ne lássa.
5/11 anonim válasza:
Erről van valami forrás? Én fidesz szavazó vagyok, de számomra marhaságnak tűnik, hogy ezekbe az országokba menjek, bár én amúgy sem terveztem elhagyni az országot. Éltem én már mindenféle kormány alatt, az önmagában nem ok a költözésre.
6/11 anonim válasza:
Csak az a probléma, hogy nem fog nyerni a Tisza. Annyira azért nem hülye a lakosság.
8/11 anonim válasza:
Én is megyek,ha ez az egoista, nárcisztikus köcsög miniszterelnök lesz valaha...
9/11 anonim válasza:
Bírom az ilyeneket akik a nekik nem tetsző véleményeket lepontozzák. Bár lehet, azt gondolják ez kell a kormányváltáshoz. Pirosozni a gyk-n. És ehhez kellett a diploma? Lesz itt majd megint sírás rívás 26-ban.
10/11 anonim válasza:
"Bírom az ilyeneket akik a nekik nem tetsző véleményeket lepontozzák."
Nem pontoztalak le, de a hozzászólásod stílusa inkább oltogatásra emlékeztet, mint szofisztikált véleménynyilvánításra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!