Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz 2026-os választási...

A Fidesz 2026-os választási vereséget után a fideszesek politikai menekültstátuszt kapnak Oroszországban,Kínában,Törökországban és Fehéroroszországban?

Figyelt kérdés

okt. 29. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Igen
okt. 29. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom hiszen 2018 ban és 2022 ben is leváltottátok már, ugye?
okt. 29. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Miért, valami terror vagy összeomlás lesz 2026-ban? Vagy mi elöl kéne menekülni? 2002 után sem menekült senki sehova.
okt. 29. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Várj még azzal a vereséggel...egy pár ilyen vereség után láttam én már Fidesz 2/3 ot 😂😂
okt. 29. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj azzal a Fidesz vereséggel! 2022-ben olyat is lehetett itt olvasni, hogy az ellenzéki összefogásnak lesz 2/3-os győzelme, szóval vannak itt nagyon merész elképzelések.😆
okt. 29. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is.

Kb 10 % vezet majd egy párt és a fidesz 35 alatt akkor gondolom hogy vesztenek.

Vezetett is az ellenzéki összefogás valóban volt olyan időszak de akkor is mondtam hogy 1-2 %os előny kb semmi mert fog hozni kb 5 %ot az osztogatással a fidesz meg lesznek majd olyan bekészített ügyek lejáratások amik megint hoznak majd 5-6 %ot a fidesznek (ebben tévedtem részben meg igazam is lett, MZP égette magát kb meg persze jött a háború, magyarok meg elég tudatlanok amit a fidesz ki is használ persze)

nov. 2. 15:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!