Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lesz lassan a berúgás...

Miért lesz lassan a berúgás is luxus Magyarországon?

Figyelt kérdés

Állandóan viszik a szesz árát, már minden luxus lesz, legyél depis legyél bezárva sehová ne menj mert csak a sarcot fizesd meg egyél egy keveset... Ez nem demoralizáló?

A fiataloknak is luxus lesz beülni sörözni....

#alkohol #politika #lopós disznó #indiai maharadzsa #felcsúti maharadzsa
tegnapelőtt 11:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
csak az a baj kedves 10-es h nem csak ezt hanem az alapvető élelmiszerek árát is emelik.... A piára azt írtam h már LUXUS nem azt h drága mint az élelmiszer. Amúgy meg mindenki azt csinál amit akar, sok embernek semmi lehetősége kikapcsolódni, mert 2,8 millió ember mélyszegénységben él..
tegnapelőtt 12:00
 12/18 anonim ***** válasza:
88%

Én sem iszok alkoholt, de akkor kérdezek mást, a kóla meg a Monster, mennyibe kerülnek? Azoknak is nagyon felment az ára, az ilyen alap söröknél, mint pl. Soproni, a Monster drágább, a kóla meg kb. egy szinten van vele. És persze mindenre van valami hülye magyarázat, hogy miért drága ennyire.

tegnapelőtt 12:06
 13/18 A kérdező kommentje:

ennyi....

Azt miért nem halljuk egyszer, hogy testvéreink ez magyarország kormányának a hibája és elnézést kérünk érte, lemondunk a brutális fizetésünk egy részéről.

tegnapelőtt 12:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Egy PET palackos csöves bor 800 forint körül van. Aki alkoholista, az ihatja azt. Nem kell beülni bárokba sörözni, mert ott fizeted a hely bérleti díját, rezsijét, amortizációs díját, a pultos bérét, a vállalkozó profitját, luxusautóját stb.

Tehát ne ülj be különböző helyekre, mert az valóban drága. A bolti pia ára még tűrhető, illetve ha tudsz szerezni jó minőségű házipálinkát attól is be lehet rúgni jó áron.

tegnapelőtt 12:15
 15/18 A kérdező kommentje:

igyad akkor te a csöves bort vagy hagyd meg a csöveseknek...

3-4 éve még tök olcsó volt a boltokban a pia, ott sem olcsó már ez kamu h olcsó...

tegnapelőtt 12:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Inkább úgy fogalmaznák, hogy vannak jó ár/alkoholtartalom arányú termékek, nem mindegyik olcsó. A sör drága. De a borok ára még tűrhető. Akár egy olcsóbb palackozott bor is megteszi. És a házi pálinka is még jó áron van és ütős.
tegnapelőtt 12:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Az hogy élelmiszerek árát a csillagos egekik felnyomják szerintem is gyalázatos mert mindenkinek joga van a normális táplálkozáshoz mert létszükséglet.Én se vagyok gazdag,a szegénytől talán egy fokkal feljebb vagyok úgyh nem a tehetős apuka seggéből írok az iroda asztal mögül,minden szarért megkell harcolnom az élet minden területén,de igyekszem nem menekülni függőségekbe mert onnan már csak a hajléktalanságba vezet az út onnan meg a temetőbe idő nap előtt.Persze mindenki csinál amit akar a saját életével,szabad akarat van. Csak azt mondom szerek nélkül is lehet bírni,sőt még boldognak is lenni időnként.Alkohol se ördögtől való ha megvan az önuralom.
tegnapelőtt 12:27
 18/18 anonim ***** válasza:
9 Elmész az SZTK-ba hidd el felír az neked magától, ingyé minden gyógycert 😁
tegnapelőtt 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!