Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A borral való berúgás érzésre...

A borral való berúgás érzésre miért különbözik más alkoholos italoktól?

Figyelt kérdés

Számomra ez nagyon fura, több éve lettem rá figyelmes de nem tudom hogy miért.

Ha 1 óra alatt megiszok egy üveg 12%-os bort, azután csak megdobja a magabiztosságomat és másokkal szokatlanul barátságosabb vagyok.

De ha egy kis üveges 2dl-es 37,5%-os Royal vodkát iszok meg narancslébe keverve szintén 1 óra alatt azután agresszívabb, sértődékenyebb leszek másokkal szembe és annyira arrogáns leszek tőle hogy szinte ilyenkor bárkit képes vagyok elküldeni egy melegebb éghajlatra.

Ez mitől lehet? A számításaim szerint egy üveg bor és egy kis üveges vodka ugyan annyi alkoholt tartalmaz, de mégis máshogyan részegedek le tőlük.

tegnap 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:
A vodkától én is agresszív leszek :D
tegnap 23:04
 2/2 anonim válasza:
A bor szerintem megnyugtat, ellazít valamiért, mondják is, hogy napi 1 pohár bor egészséges.
ma 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!