Józan vagy még?
Figyelt kérdés
Az a jó a szilveszterben, hogy jól be lehet rúgni!dec. 31. 21:09
A kérdező szavazást indított:
Józanabb nem is lehetnék!
Nem szoktam inni soha.
Mondom, hogy színjózan vagyok!
Az alkohol öl, butít, nyomorba dönt!
Nem szabad engedni az alkohol kísértésének!
Az alkohol is egy kapudrog.
Csak kölyökpezsgőt iszom.
Az alkeszek mind szánalmasak.
Még alkoholos szájvizet sem veszek a számba.
Nekem nincs szükségem piára ahhoz, hogy jól érezzem magam.
41 szavazat
2/18 anonim válasza:
én az is maradok. nem iszom alkoholt.
4/18 anonim válasza:
Nem iszom alkoholt, ami alapján lehet DNS tesztet kéne végeztetnem mert lehet nem is vagyok magyar
5/18 anonim válasza:
Azelőtt sem ittam nagyon alkoholt most, hogy magas vernyomasra szedek gyogyszert annyira sem
7/18 anonim válasza:
Mert máskor nem lehet berúgni?
Nem iszom, nem mérgezem magam.
8/18 anonim válasza:
Maradok is. 2 hete annyira sikerült bekarmolnom, hogy mostanáig még kitart a "soha többet nem iszom".
9/18 anonim válasza:
Tegnap is úgy berúgtam apámmal disznóvágás előtt, hogy elmaradt a disznóvágás.
10/18 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, én családban is azt mondom hogy amit Ti gondoltok iszogatásnak, az nekem hetente 2x is megesik, főleg nyáron.
Szervezet, testsúly, életkor is szerepet játszik abban ki mennyire bír az alkohollal.
Aki 50%os pálinkán nőtt fel a 60as évektől kezdve, az edzettebb még 55-60 évesen is mert tudja mit mivel lehet, és mi a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!