Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lesz lassan a berúgás...

Miért lesz lassan a berúgás is luxus Magyarországon?

Figyelt kérdés

Állandóan viszik a szesz árát, már minden luxus lesz, legyél depis legyél bezárva sehová ne menj mert csak a sarcot fizesd meg egyél egy keveset... Ez nem demoralizáló?

A fiataloknak is luxus lesz beülni sörözni....

#alkohol #politika #lopós disznó #indiai maharadzsa #felcsúti maharadzsa
tegnapelőtt 11:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%
Szerencse, hogy nem iszok alkoholt és vagy 200 liter alkohol áll a polcon amiket ajándékba kaptam folyamat, szóval ez életre elég lesz. :D
tegnapelőtt 11:21
 2/18 anonim ***** válasza:
60%
Lassan? 400 ft egy kőbányai a legtöbb boltban, bárokban, szórakozóhelyeken én láttam már 1500 ft-ért egy felest.
tegnapelőtt 11:25
 3/18 anonim ***** válasza:
56%
Mondjuk ez egyáltalán nem baj, nem kell berúgni.
tegnapelőtt 11:27
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Szilva és barackfát kell ültetni otthon, aztán vinni főzetni a pálinkát belőle. :)
tegnapelőtt 11:27
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
Olcsó berúgni. A vodka ami magas alk tartalmú 37% alig ment fel 200 Ft-al két év alatt. Veszel 2 dl-ert 1900-ért a CBA-ba és attól elég jó berúgól. Meg se kell inni azgészet
tegnapelőtt 11:29
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
1l Absinth 80%(sic!) tartalommal 7500 Ft. Abból sokszor lehet berúgni
tegnapelőtt 11:30
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

Ez is csak azért van, hogy segítse a káros szenvedélyekről a leszokást, illetve megelőzze a rászokást. Cigi is azért drága. Én már akkor leszoktam, amikor 5-600 forintra emelkedett.

Amúgy is, ha ritkábban iszol, akkor hamarabb fejbevág.

tegnapelőtt 11:35
 8/18 anonim ***** válasza:
28%
Szokj rá a hangulatjavítókra, nyugtatókra. Nagyon olcsóak.
tegnapelőtt 11:38
 9/18 A kérdező kommentje:
ha rá is szoksz orvos kell hozzá amit jobb ha magánba fizetsz, így nem olcsó.... Na meg azt a hatást amit az alkohol nyújt semmi sem tudja utánozni. Drogot nem próbáltam, de az nem is érdekel
tegnapelőtt 11:45
 10/18 anonim válasza:
83%
Az már rég baj ha pia nélkül depizik meg nem megy sehova valaki. Vedelés nélkül nem lehet élni vagy mi van? Ahogy más is írta drágítják mert baromira nem létszükséglet és csak tönkreteszi az embereket mint a drog meg cigi. Így is masszív alkesz a magyar társadalom csak sok barom nem fogja fel hogy nem lesz tőle jobb az életük és nem old meg semmilyen problémát,az ő érdeküket szolgálja a leszoktatás.És ezt így lehet elérni "erőszakkal" mert akarat gyenge,érdektelen a nép.Alkalmankénti ivókkal még nincs gáz akik tudják hol a határ és nem kiütni akarják magukat,hanem kiélvezni egy minőségi italt,de nagyon nem ez a jellemző.
tegnapelőtt 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!