Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliak, befogott orral,...

Baloldaliak, befogott orral, de leszavaztok majd a Tiszára?

Figyelt kérdés

tegnap 18:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
49%

Nem, befogott orral sem. A legutóbbinál megtettem, most maradok annál a kis pártnál akiknek a szavai és tettei hozzám a legközelebb állnak. Meg mi értelme.. utána úgy is kiütköznének a különbségek lásd a német kormánykoalíciót.. nem csak győzni kell hanem utána kormányozni is.

Magyar Péter (mert ez még mindig egyszemélyes műsor, a tiszás ismerőseim sem tudnak 3 tiszás nevet kapásból összeszedni, pedig budapesten is kaptak 10 helyet) a propagandakommunikációjával veszített el engem, vannak jó dolgai, de hiányzik a mérsékeltség, az hogy közérthető de objektív, szakmailag meggyőző érvei legyenek, ne csak jelszavai, hanem valódi programja.. pedig az elejétől érdekel és figyelem mit csinálnak. Viszont amit lenyom az egyre nem normálisabb, és hihetetlen befolyása van, plusz az ellenzéki lapok is felé lejtenek, nem igazán segítik ki a választót azzal hogy árnyalják őt, mert félnek hogy megtörne a flow. A hívei meg szajkóznak mindent utána, elhiszik neki hogy tényleg igaza van, lásd ezt a Tolnai időközit ahol benyelik hogy fele szavazóját elveszítette a fidesz, (és ezt országosra is emelik) meg hogy csak 20% fideszes van a körzetben… olyan komolytalan ez mint hogy a fidesz szerint ez az előrehozott országosnak is megfelel..

tegnap 21:48
 22/30 anonim ***** válasza:
58%
Kedves kérdező, nem, sokunknak nem jó ez a kormány, de ugyanakkor sokunknak nem elég az hogy fújorbán, sokan vagyunk akik nem bárkire aki nem fidesz, hanem valakire akivel egyetértünk, aki minket képvisel akarunk szavazni.
tegnap 21:53
 23/30 anonim ***** válasza:
49%
#22: Nem fog tudni képviselni egy kis párt, ezt nem értitek meg. Egy másik rendszerben 2030-ban már képviselhetne, de így lemondtok erről a lehetőségről is.
tegnap 22:04
 24/30 anonim ***** válasza:
50%

Magyar Peti se képviselne, hiszen szerintem rengeteg ponton nem egyeznek az elveink.

Az a kis párt viszont így több helyet szerezne, több anyagi forrást és megjelenési felületet kapna és építkezhet ezekkel tovább.

Nem kell hogy győzzenek, hogy most azonnal ők váltsák le a fideszt, de én nem fogok mégegyszer szembemenni az elveimmel, és másokat is arra bíztatok hogy ne a fidesz ellen szavazzon, hanem az a párt mellett aki a legszimpatikusabb neki, mert az ő szavazata nélkül az a párt nem tud építkezni. Ha a messiások miatt mindig csak majd szavazunk a nekünk tetszőre akkor egy idő után nézhetünk hogy nincs már nekünk tetsző hang a politikában, csak az egyik meg a másik jobboldali demagóg propagandista közül lehet választani.

tegnap 22:25
 25/30 anonim ***** válasza:
66%
#24: A Tisza, Néppárt lévén különösen vigyáz arra, hogy mindenkit képviseljen valamilyen szinten és hogy mindenki találjon magánakn értékeket benne. Ez is egy érték már önmagában, hogy meg tudunk vitatni dolgokat és a végén ki tudunk hozni valami jót. Ami lehet, hogy nem ugyanaz, mint amit megálmodtál, de sok ponton te, ante ötleteid lennének benne.
tegnap 22:54
 26/30 anonim ***** válasza:
51%

Mindenkit nem lehet egyaránt képviselni, van akit jobban, van akit kevésbé, engem jóval kevésbé képviselne mint a másik párt.

Én nem tudtam Magyar Péterben olyan értéket találni ami ellensúlyozná a hibáit.

tegnap 23:02
 27/30 anonim ***** válasza:
50%
#26: Ne nem jobb egy nagyobb párt, ha részben képvisel, mint egy kisebb párt, ami sehogy se tud képviselni lehetőségek híján? A nagy párt győzelme viszont megalapozhatná az általad kedvelt kis párt sikereit is a következő választásokra. Az a baj, hogy egyetlen nagy rendszerváltó párt nyerése esetén a kis pártoknak az esélyük is elszáll. Nem csak most, de a jövőben is. Ezt én sem szeretném.
tegnap 23:07
 28/30 anonim ***** válasza:
61%

"Elszomorodva olvasom a kommenteket."

Nem kell, mert elég sokan átálltak már így is, és a tiszára fognak szavazni baloldaliként is, csupán azért mert belátják hogy más párt nincs most amelyik le tudja váltani a fideszt. És mert elég mérsékelt a tisza, vállalható a baloldaliaknak is. Ezt egyrészt a közvélemény-kutatások is mutatják, illetve az olyan események is mint pl. Lendvai Ildikó árulása, eléggé jelzésértékű volt.

Nyilván sokan nem állnak át soha, és az is biztos hogy a támogatásuk leginkább csak a következő választásra szól, de most ennyi is elég. Én sem szavaztam és soha nem is szavaznék baloldali pártra vagy szövetségre, így nem is várhatom el hogy átálljon aki tiszta szívből baloldali. De a tömegek sosem voltak ilyen elvhű elkötelezettek, és így sosem fognak ragaszkodni a baloldali pártokhoz, a vállalható erőt fogják inkább támogatni

tegnap 23:10
 29/30 anonim ***** válasza:
32%

“Nem jobb egy nagyobb párt ha részben képvisel” Ennyi erővel a fidesz is jó mert részben képvisel engem nem?

Illetve ellentmondásos amit írsz, most akkor a nagy párt győzelme alapot ad a kis pártoknak, vagy elszállnak miatta az esélyeik?

De hátha így jobban megérted, ha csak a Tiszára szavazhatnék akkor inkább otthon maradnék.

tegnap 23:35
 30/30 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos ebben az országban már nem engedhetjük meg magunknak, hogy jobb és bal oldali vagy egyéb elvek szerint szavazzunk. A korrupt, maffiaszerű kormány leépít mindent ami elvektől függetlenül mindenki érdeke. Egészségügy, oktatás, gyermekvédelem, közúthálózat és lehetne sorolni hosszú perceken át.
ma 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!