Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliak, befogott orral,...

Baloldaliak, befogott orral, de leszavaztok majd a Tiszára?

Figyelt kérdés

jan. 14. 18:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/175 anonim ***** válasza:
44%

10, 14, 18 és 22 előtt is, pontosan ugyanezeket mondta az akkori ellenzék.

Szó szerint, ugyanezeket.

jan. 14. 18:48
 12/175 anonim ***** válasza:
54%

Akárhányan is pontoztok le érte, Magyar Péter, nem lesz tőle baloldali!

20 éven át ült a Fideszben, 0rbán mellett, 20 éven át, jó volt neki a NER és az, amit 0rbán kinált ennek az országnak.

Az, amit most ő kiván 0rbán helyett, sem annyira újszerű a NERhez képest.

Nyugodtan pontozzatok le, ettől nem leszek sem Magyar Péter rajongó, sem Magyar Péter támogató.

Ez a komment egy krumplimentes, saját vélemény és megspórolom neked a gestapós szöveget, hogy akkor 0rbánt támogatom, sosem szavaztam rá és őrá ugyanúgy nem fogok.

jan. 14. 18:50
 13/175 SzocdemOliver ***** válasza:
48%

Engem is pontozzatok le, én is kritizálom Magyar Pétert, jogos kritikákkal az előttem szóló válaszolóhoz hasonlóan.

A szólásszabadsághoz jogom van és élni fogok vele, nem érdekel, hány százalékon leszek. Bármennyire próbálnak a Tisza-hívők megfélemlíteni, nem fog sikerülni.

jan. 14. 18:52
 14/175 anonim ***** válasza:
50%

#12: Amúgy az megvan, hogy nem elnökválasztás lesz, hanem pártra, illetve egyéni jelöltekre kell szavazni? Azt pedig egyelőre nem is tudjuk, hogy MP elindul-e egyéniben.

Egy párt nem úgy működik, hogy MP mond valamit és akkor az lesz.

Sajnálom, hogy Orbán ilyen hatással volt rád, hogy már te is fideszes szemmel értelmezed egy párt működését és azt tartod normálisnak, illetve alapértelmezettnek, ahogyan a Fidesz működik. A Tisza tele lesz új, rendszerellenes arcokkal, ott MP nem tudná ezt megcsinálni akkor sem, ha akarná.

jan. 14. 18:56
 15/175 anonim ***** válasza:
57%

#13: Én nem bánom, hogy kritizálod, hisz olyan bénán és ellentmondásosan teszed, hogy ezzel végső soron a kék Fidesz megmaradt hitelességét rombolod. Ez nekünk jó.

Szóval hajrá, folytasd!

jan. 14. 19:01
 16/175 DK-s ***** válasza:
45%
Nem szavazok fidesz 2.0-ra.
jan. 14. 19:12
 17/175 anonim ***** válasza:
35%

14, jelen pillanatban úgy néz ki a Tisza, hogy az van, amit Magyar Péter mond.

Köszönöm, én ebből nem kérek, én sem fogok egy fidesz 2.0-ra szavazni.

Én azt az embert látom fideszes szemmel, aki tavaly ilyenkor, még bőven a fideszben ült és a fidesztől kapta a fizetését, még a volt nője fideszes csúcsminiszter volt. Nekem ilyen "messiás" nem kell. Akár sajnálod, akár nem.

jan. 14. 19:54
 18/175 anonim ***** válasza:
50%

#17: Ne hasonlítsd egy 25 tagú párt működését egy több ezer tagból álló pártéra, ami majd lesz. Legalább megvárhattad volna, hogy mit hoznak ki belőle, mielőtt ítélkezel.

Egyébként meg az sem igaz, hogy az van csak, amit ő mond. Több témában érezhető, ahogy a szimpatizánsai is formálják a hozzáállását. A Tisza párt szimpatizánsai nem egy homogén massza, ahogy minden bizonnyal a párt tagjai sem lesznek azok. Ez már önmagában alapot ad egy demokratikusabb működésre. De persze könnyebb kifogásokat keresni, csak mert nem egyezik a világképe a tiéddel.

Ebben a rendszerben ennél jobb megközelítés jelenleg nincs, hacsak nem tudod kicserélni a társadalmat.

jan. 14. 20:03
 19/175 anonim ***** válasza:
28%
Az hagyján, hogy a társadalmat nem lehet kicserélni, de úgy látszik, a szavazók ép elméjét igen.
jan. 14. 20:11
 20/175 A kérdező kommentje:
Elszomorodva olvasom a kommenteket. Gondolom sokaknak igazabol jo ez a mostani allapot is es inkabb megtartjak azt.
jan. 14. 21:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!