Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliak, beláttátok, hogy...

Baloldaliak, beláttátok, hogy 2026-ban teljesen felesleges lesz bármelyik baloldali pártra szavazni, csakis a TISZÁRA szabad?

Figyelt kérdés

Sajnos ebben a rendszerben és a választási közegben a TISZA az egyedüli alternatíva a kormányváltásra.

Én pl liberálisként sok mindenben nem értek velük egyet, nem szoktam nagymagyarkodni se, de ha azt akarjuk hogy végre valaki elsöpörje a Fideszt, az egyedül a TISZA lesz. Mit gondoltok?

ma 10:33
A kérdező szavazást indított:
Fideszre szavazok, nem érdekel.
Tiszára szavazok alapból.
Baloldali vagyok, de a kormányváltás miatt a Tiszára szavazok.
Baloldali vagyok és baloldali pártra szavazok.
Mi Hazánkos vagyok, de a kormányváltás miatt a Tiszára szavazok.
Mi Hazánkos vagyok és a Mi Hazánkra szavazok.
Egyelőre bizonytalan vagyok kire szavazzak.
Nem szavazok.
23 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
14%

És ezzel szét is lett b_szva a Tisza, mert ezekhez a hülye balosokhoz kell igazodni.

Pedig az elején nagyon jónak indult.

Nekem szimpatikus volt Magyar Péter, most már nem az.

ma 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a kezdetektől nem szimpatikus, azóta csak tett rá néhány lapáttal.
ma 10:49
 3/8 anonim ***** válasza:
33%

"Nekem szimpatikus volt Magyar Péter, most már nem az."

Nekem márpedig ismerős ez a két és fél pipás, az viszont sosem volt tisza szimpatizáns (fideszpropagandista inkább)

"És ezzel szét is lett b_szva a Tisza, mert ezekhez a hülye balosokhoz kell igazodni."

Ez a legjobb a tiszában: jobbos vagy balos meg liberális vagy konzervatív egyaránt rá tud szavazni, vállalható. Ez azért is jó mert így a választás után ez az instabil párt szét fog esni, és nem alakíthat ki ugyanolyan rendszert mint a fidesz. Viszont a hamvaiból rendes pártok is sarjadhatnak. Mindenféle ideológiával.

Kormányt váltani amúgy is csak így lehet, ha összefogjuk a jobbos és balos ellenzékieket, és korábbi kormánypártiakat. Erre ma csak a tisza alkalmas

ma 10:51
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Vágyálom a Mi Hazánk kormány, de jobban szeretem a hazám, ezért marad a libsi tisza. Ez van.
ma 10:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Valami mást is fel kell majd mutatni, mint célt, javaslatot, nem csak a kormányváltást, az eddig se jött be.
ma 10:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Nyilván, de első körben a szavazókat kell megnyerni akik elégedetlenek utána jöhet minden egyéb. Egyébként én rengeteg kezdeményezést látok nali szinten. Gondolom ebből az állampárt semmit nem oszt meg.
ma 11:20
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Számomra Magyar Péter soha nem volt szimpatikus, de egyedül neki van reális esélye leváltani a kormányt, ezért már korábban eldöntöttem, hogy rá fogok szavazni. A TISZA ideológiai háttere nem igazán tetszik, de a szakértői kormány ötlete igen. Reméljük, megvalósul.
ma 11:51
 8/8 anonim ***** válasza:
27%

Elégedetlen vagyok ezzel a kormánnyal, de engem nem tudott megnyerni a Tisza, nekem nem elég hogy fújorbán, taszít a kommunikációjuk, és a súlytalan programjuk, de elismerem hogy sikeresek.

Én továbbra is azt a kis pártot támogatom akikkel a leginkább egyet értek, mert nem akarom azt hogy a sok átszavazó miatt elveszítsék azt amit eddig elértek.

ma 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!