Baloldaliak, beláttátok, hogy 2026-ban teljesen felesleges lesz bármelyik baloldali pártra szavazni, csakis a TISZÁRA szabad?
Sajnos ebben a rendszerben és a választási közegben a TISZA az egyedüli alternatíva a kormányváltásra.
Én pl liberálisként sok mindenben nem értek velük egyet, nem szoktam nagymagyarkodni se, de ha azt akarjuk hogy végre valaki elsöpörje a Fideszt, az egyedül a TISZA lesz. Mit gondoltok?
És ezzel szét is lett b_szva a Tisza, mert ezekhez a hülye balosokhoz kell igazodni.
Pedig az elején nagyon jónak indult.
Nekem szimpatikus volt Magyar Péter, most már nem az.
"Nekem szimpatikus volt Magyar Péter, most már nem az."
Nekem márpedig ismerős ez a két és fél pipás, az viszont sosem volt tisza szimpatizáns (fideszpropagandista inkább)
"És ezzel szét is lett b_szva a Tisza, mert ezekhez a hülye balosokhoz kell igazodni."
Ez a legjobb a tiszában: jobbos vagy balos meg liberális vagy konzervatív egyaránt rá tud szavazni, vállalható. Ez azért is jó mert így a választás után ez az instabil párt szét fog esni, és nem alakíthat ki ugyanolyan rendszert mint a fidesz. Viszont a hamvaiból rendes pártok is sarjadhatnak. Mindenféle ideológiával.
Kormányt váltani amúgy is csak így lehet, ha összefogjuk a jobbos és balos ellenzékieket, és korábbi kormánypártiakat. Erre ma csak a tisza alkalmas
Elégedetlen vagyok ezzel a kormánnyal, de engem nem tudott megnyerni a Tisza, nekem nem elég hogy fújorbán, taszít a kommunikációjuk, és a súlytalan programjuk, de elismerem hogy sikeresek.
Én továbbra is azt a kis pártot támogatom akikkel a leginkább egyet értek, mert nem akarom azt hogy a sok átszavazó miatt elveszítsék azt amit eddig elértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!